perjantai 23. tammikuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box, tammikuu 2015

Ilmeisimmin asiakkaat ovat urputtaneet LF:n boxin kalliista kuljetuskuluista Suomeen, koska nyt paketti oli lähetetty tavallisessa postissa, eikä kuriirilla. Hyvä juttu, sillä kuriirin päivystäminen kotona ei ole kivaa, koska harvoin osaavat sanoa, milloin ovat tulossa kuljetusta tuomaan. DHL taitaa olla ainoa, jonka kanssa voi asian jotenkin sopia. Boxin hinta oli ihan kohtuullinen, 19,60 €, sisältöön nähden. Jo Nuxen naamio menee hinnassaan reippaasti yli (£18.50, l. n. 25 €).



NUXE Masque Crème Fraîche de Beauté on 24 h kosteuttava naamio, jonka ainesosista 90% on luonnollisista lähteistä.

GATINEAU Collagen Eye Compresses (ei näy kuvassa, löysin vasta kuvan oton jälkeen purun alta) sisältävät meripohjaista kollageenia, jonka avulla saa silmänalusensa siloitettua. Vähentää tummia silmänalusia.

MYVITAMINS C-vitamiiniporetabletteja oli mukana pakkaus. Ihan kiva juttu. Edullinen vitamiinimerkki.

MICHAEL VAN CLARKE on minulle ihan uusi merkki. Sarjasta oli mukana täysikokoinen tuubi 3''' More Inches - Pre-wash Treatment. Siis ennen pesua laitettava hoitoaine, jonka voi jättää hiuksiin yöksi (laitetaan hiuksiin muutama tunti ennen nukkumaanmenoa, ettei tahraa petivaatteita). Toinen vaihtoehto on laittaa hiuksiin tunti ennen pesua. Rantalomapäivinä sen voi laittaa jo aamulla suojaaman hiuksia.

MOLTON BROWNin Templetree Body Wash oli boxin vähiten innostava tuote. Tällaisia en kaipaisi yhtään enää, sillä käyn kuntosalilla päivittäin eli kotona menee suihkusaippuoita todella vähän ja niitä on varmaan jo sangollinen odottamassa vuoroaan. Temppelipuu, eli plumeria on kuitenkin ihan kiva tuoksu.

PHILIP KINGSLEY Daily Damage Defence on hiuksiin suihkutettava ja jätettävä hoitoaine, jossa on kuumuussuoja. Hyvä, näitä tarvitsee aina.

Miltä boxi vaikutti?

2 kommenttia:

  1. Sehän vaikuttaa hyvältä! Omaani vielä odottelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo hiustuotteet vaihtelevat boxeittain, joten en ihan iloasi boxista pilannut kuitenkaan! Sitäpaitsi siellä saattaa olla se GHD:n jutska, josta tässä postauksessa mainitsin:

      http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2015/01/lentokentalla-osa-1.html

      Minun boxissani ei sitä ollut, yhyyy...

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!