keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kostean kelin mömmöt hiuksille

En tiedä, mikä on ollut ilmaston kosteusprosentti Lontoossa nyt joulun yli, mutta kuten aiemmin mainitsin, korkea se on ollut, ikkunat hiessä yötäpäivää yms.

Minulla on lisäksi omituinen hiusten laatu, sillä ne imevät todella paljon vettä eivätkä edes kuivu heti. Piti siis käydä Bootsilla katsastamassa, mitä sieltä löytyisi avuksi.



Olen aiemmin käyttänyt Joicon kosteussuojasuihketta muotoilutuotteiden yms. yllä, mutta tuon merkin löytäminen on ihan yhtä kiven takana Lontoossa kuin Suomessakin, joten jotakin muuta siis. Ilokseni löytyikin apua ongelmaan, vielä kun nämä saisi samaan purkkiin, kiitos!

Miksi ei useammilla hiuslakoilla voi olla kosteussuojaa samassa? Tässä nyt kuitenkin löytyi lakka, joka lupaa 24 h -kosteussuojan, ja hyvän (firm) pidon. Ja lunastaa lupauksensa hyvin.

Tuo seerumi olikin sitäkin mielenkiintoisempi, ihan pöhköön pulloon pakattu, tosin.




En yleensä kitise pakkauksista, mutta eikö tuon pullon olisi voinut suunnitella hiukan toisinkin? Materiaalia säästäen.

Jokatapauksessa tämä Frizz Ease Extra Strength 6 Effects Serum toimi myös loistavasti tukassa siloittaen, kosteudelta suojaten, suojaten kuumuudelta, pehmentäen hiusta, kosteuttaen ja taltuttaen villit suortuvat. Näköjään siinä on silkkiproteiinia vahvistamaan hiusta. Laitetaan pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin ja kyllähän se antoi tukea, joskaan oma pehkoni ei ihan sitä kaikista hienoisinta hiuslaatua ole muutenkaan.

Ovatko nämä tuotteet kenellekään tuttuja ennestään?


3 kommenttia:

  1. Nuo tuotteet eivät ole tuttuja, mutta John Friedan blondi-shampoota on ollut joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisimmin nuo esittelemäni tuotteet ovat uusia, koska en ainakaan muutamasta tsekkaamastani suomalaisesta nettikaupasta niitä löytänyt, mutta suosittelen kyselemään, jos kärsii kostean ilman latistamasta tukasta.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!