sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Allure Beauty Box (olisikohan toukokuun boxi) 2017

Olen mennyt hiukan sekaisin näitten boxian kanssa, koska tämä nimenomainen boxi oli unohtunut Shipitoon ja maksoin jälleenlähetyksen vasta muistutuksen saatuani. No oli miten oli, tässä boxin sisus nyt joka tapauksessa.


Alkaen vasemmalta: Kortin sisällä on sininen tuubi, ei mikään pienikään, Dr. Brandt PoreDermabrasion Pore Perfecting Exfoliator - kuorinta-ainetta, jossa on alumiinioksidikiteitä toimittamassa mekaanista kuorintaaa ja salisyylihappoa kemiallisena kuorinta-aineena. Onneksi mekaanisen kuorinnan kiteet ovat todella hienoja, joten käytän tätä ihan mielelläni, eivät millään tavalla raavi ihoa rikki. Kemiallisen kuorinta-aineen takia aine saa olla iholla muutaman minuutin ennenkuin se hierotaan veden kanssa pois. Toimii, voisin vaikka ostaa täysikokoisen!

Pieni tuubi keskellä on Skin & Co Roma Truffle Therapy Eye Concentrate, eli tryffeliuutetta sisältävä silmänympärysvoide. Pieni tuubi riittää pitkälle ja aine uppoaa ihoon hyvin.

Isompi tuubi oikealla onkin vanha tuttu, eli israelilaista Ahavan kosmetiikkaa. Ahava Mineral Body Lotion on kevyttä, ihoon hyvin imeytyvää voidetta, joka sisältää Kuolleen Meren mineraaleja. Oikein hyvä vartalovoide, käytän mielelläni.

Etualalla on kaksi kynää. Toinen niistä on Tonya Crooks The BrowGal Highlighter Pen, sävy 02. Tällä voi väritellä kulmansa ja kulmaluunsa. Kuvassa myös tuo tryffelivoide.


Toinen kynä on Laritzy Lip Pencil, sävy Cabernet. Hiukan tummahko sävy, mutta eiköhän sekin tule käytettyä!


Miltä vaikutti boxi? Kiinnostiko jokin tuote erityisesti?

2 kommenttia:

 1. Tryffeliuutetta sisältävä sy-voide on ihan uusi juttu mulle. Olisi kiinnostavaa kokeille miten toimii näin iäkkäällä tätösellä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt käyttänyt sitä jo miltei viikon, hyvältä vaikuttaa! Sopivan rasvaista, mutta ei kuitenkaan jää ihon pinnalle, vaan imeytyy hyvin. Voisin kyllä hankkia täysikokoisenkin - kunhan käytän tämän pikkutuubin ensin.

   Tämä kyllä tuoksuu lähinna kukkaiselta, ei ollenkaan tryffeliltä, jonka siis pitäisi toimia antioksidanttisesti.

   Tulee vaan mieleen "Päästäinen", jolloin olin Suomessa ja toin mukanani ilahduttavasti Coopista löytämääni tryffelipecorinoa. Ajatuskin saa veden kielelle...

   Ostin aina tätä juustoa kun aikoinaan aloitin kesälomani noin viidentoista vuoden ajan Roomasta. Toin siis aina sitä kotiin tullessani. Nyt löysin sitä sitten tuosta lähikaupasta.

   Suomessa eivät tähän niin ihastuneet, joku arveli siinä olevan valkosipulia. Voihan se toki siltäkin vaikuttaa, mutta oikeasti, mustaa tryffeliä! Maksaahan se maltaita, mutta jokin siinä vaan koukuttaa!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!