tiistai 23. toukokuuta 2017

Punoitusta taittava puuteri

Probiootit kosmetiikassa tuntuvat aina lupaavilta, joten joskus tuli hankittua tallainenkin puuteri, joka sitten jossakin vaiheessa unohtui kaapin katkoihin.
Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder With Probiotic Technology.

Kuten nimi kertookin, se on mineraalipuuteria, jolla on kellahtava väri. Keltaisuus tosin häviää, kun sitä levittää iholle ja se taittaa oikeastaan aika hyvinkin punoitusta.

Oikeastaan paras tulos on puuterin käytölla pohjustusaineen päälle ihan sellaisenaan. Tulos on luonnollinen, eikä näytä pakkelilta. Joku Makeupalleylla hoksasikin, että tämän puuterin kanssa ei välttamattä tarvitse meikkivoidetta, mikä on ihan totta. Sopii myös siis sinällään pohjoismaalaiselle, hieman kalvakahkolle iholle. Tällä saa aikaan luonnollisemman tuloksen kuin vihertävään taittavilla puutereilla tai muilla tuotteilla.


Ainesosista voi sanoa sen verran, etta puuterissa on kofeiinia, magnoliankaarnauutetta, sieniuutetta (vai pitaisiko sanoa herkkusieniuutetta, tätähän käytetään paljon esimerkiksi korealaisessa kosmetiikassa - muistaakseni luin jostakin, että sekin olisi antioksidanttinen), greipin kuorta (rauhoittamaan ihoa), kalsiumia, magnesiumia, natriumia, kaliumia (joka imee iholta ylimääräisen öljyn pois) ja E-vitamiinia (antioksidantti).

Puuteri on varsin hienojakoista ja rasian ulkopinta käy hyvin peilistä. Plussaa on vielä suhteellisen hyvä ja leveä sivellin omassa erillisessä ja iltaraoilla varustetussa osastossaan.

Miinusta on suhteellisen korkea hinta ja valikoiman yksi sävy, joka ei ehkä niinkään käy tummempi-ihoisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!