keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Virkistävä naamio kesäpäiviksi (miksei talveenkin)

iHerb.com'in asiakkaat usein tämän Queen Helene Mint Julep - naamion tietävätkin. Se sisältää mm. kaoliini- ja bentoniittisavea, minttuöljyä, glyseriiniä ja sinkkioksidia, ja se soveltuu ehkä enemmänkin rasvaisuuteen tapuvaisella iholla, mutta en ole sen huomannut kuivattavat. Huokosia se pienentää ja rauhoittaa ihoa, poistaen öljyisyyttä.



Kuten näkyy, se on savipitoisuutensa vuoksi aikamoista kittiä.


Minun herkästi punoitteleva, hiukan couperosasta kärsivä ihoni on aina tykännyt tästä kovasti. Hinnaltaan tuo jättimäinen tuubi on iHerbissä hiukan yli kolme euroa. Jos joku on huolestunut iHebin nousseista postikuluista, niin kehoitan nappaamaan ostoskoriin jonkin tuotteen, jonka alla listassa lukee vihreällä "Shipping saver". Tällöin postikulukin tippuu.

2 kommenttia:

  1. Tämä on mun vakkarituote! Tein tilauksen iHerbiin ja koriin tuli sattumalta useita "shipping saver"-tuotteita ja postikulut oli nolla euroa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo naamio on kyllä hyvä ostos. Mulla kesti hetken, ennenkuin tajusin sen shipping saver -asian, mutta nykyisin on aina korissa jotakin, jolla säästää postikuluja. Koko valikoiman kun saa haulla esiin, niin aina löytää jotakin, jota tarvitsee.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!