keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Päivän kuninkaallisjutut (tai juttu)

Kuinka moni katsoi TV:stä hupaisaa sarjaa "I wanna marry Harry" (olikohan se suomeksi "Prinssille morsian", tai jotakin sinne päin)?

Pippa Middletonin häitä juhlitaan Englefield Housessa, joka toimi kuvauspaikkana feikkiprinssin morsiamen etsinnälle.

En yleensä katsele tuon tapaisia TV-sarjoja, mutta tämä oli aika hauska. Varmaankin tosin käsikirjoitettu ja "morsianehdokkaille" oli laitettu omat roolinsa ja sanat suuhun, mutta kuitenkin. Feikki prinssi Harry "amerikkalaisbimbojen" keskellä. Sehän floppasi komeasti Amerikoissa, eikä ihme, mutta minua tosiaankin nauratti sitä katsoessa.

Mutta asiaan: Luen netistä brittilehtiä päivittäin, ja nythän on tietty viimeisen vajaan vuoden aikana ollut tuutin täydeltä juttua prinssi Harrysta ja Meghan Marklesta, joka tähdittää Suits-sarjaa (taitaa olla Pukumiehet suomen TV:ssä).

Tämän päivän ja eilisen kuhina on käynyt siitä syystä, että joku oli nähnyt Meghan Marklen saapuvan tiistaina Heathrow'un ja menneen sieltä suoraan Kensingtonin palatsiin. Uumoillaa, että hän olisi osallistumassa herttuatar Katen pikkusiskon Pippan häihin ensi viikonloppuna.

Morsian itse on kuulemma ilmoittanut, ettei häihin kutsuta kuin "vakiintuneita pariskuntia", joka sitten puolestaan on saanut aikaan huhun Harryn kosinnasta, jonka kuulemma isoäitinsä, kuningatar Elisabeth on hyväksynyt.

Tuleeko parin kihlaus lähitulevaisuudessa, sen puolesta puhuvat lehdistön mukaan monikin asia. Meghan on yhtäkkiä alkanut pitää matalaa profiilia somessa (mikä on harvinaista näyttelijöille, sillä he yleensä käyttävät joka kanavaa promotakseen itseään), lopettanut lifestylebloginsa ja alkanut yllättäen tehdä hyväntekeväisyystyötä. Hänet on myös nähty monen kuninkaallisen seurassa, alkaen herttuatar Katesta ja päätyen mm. prinssi Charlesiin ja prinsessa Eugenieen.

Kanadassa on myös hänen turvamiesjoukkoaan vahvistettu kahdella henkilökohtaisella turvamiehellä, ja hänen kerrotaan myös saaneen turvaselvityksen päästäkseen Buckinghamin palatsiin.

Brittilehdissä tunnutaan olevan varmoja, että suhteen virallistamisesta kuullaan kohta, mutta se jää meille nähtäväksi, miten asiassa käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!