keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Weleda 2-in-1 Virkistävä kasvoputsari

Nyt kun olen yrittänyt hoitaa tuon Kiehl'sin kuorinnan kuivattamaa naamanahkaani, ajattelin tarvitsevani jonkin hiukan hoitavamman putsarin ja ruokakaupassa käydessäni löysinkin oikein hyvän sellaisen.


Vasta täällä Sveitsissä asuessani olen oppinut, että Weleda on sveitsiläinen sarja. Tämä putsari kyllä ylitti kaikki odotukset. Se puhdiataa kasvot hyvin meikistä ja kätevänä monitoimituotteena siinä on niin puhdistusmaito, kuin kasvovesikin.

Puhdistavana aineena siinä on Natrue-sertifioitua oliiviöljysaippuaa, ja kasvoveden virkaa toimittaa ihohuokosia supistava hamamelis. Ei siis mitään kovia kemikaaleja!

Aineen tuoksu on ihanan sitruksinen, ja se tulee eteerisistä öljyistä, jotka häipyvät iholta pian. Aamuisin tämä tuoksuu kuin appelsiinituoremehulla pesisi naamansa. Ihanan virkistävää, ja iholle jää viilentävä tunne, mikä tuntuu myös mukavalta. Putsarin koostumus on aika juoksevaa, hieman kellertävää, joten ensin funtsin, että miten sitä pitäisi käyttää. Pumpulilaput totesin parhaimmaksi avuksi aineen levittämisessä kasvoille. Sitten huuhtelu pois ja iho on ihanan pehmeä sen jälkeen.

Putsari ei ole siitä kalliimmasta päästä, ja se tulee Weledalle tuttuun tapaan sinisessä lasipullossa. Ostan toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!