tiistai 9. toukokuuta 2017

Dior Hydra Life Close-Up


Tallustelinpa taas päivänä eräänä Import Parfumerien ohi, ja huomasin siellä olevan -30% kaikista ihonhoitotuotteista. Ajattelin, että jos löytäisin jonkin hyvän seerumin sieltä, mutta palasinkin tällaisen voiteen kanssa. Niin ja ostin minä kyllä sen seeruminkin, mutta siitä lisää myöhemmin....


Diorin Hydra Life Close-up Pore Reducing Pro-Youth Moisturizer toimitteli vähän vähäisempää osaa tällä ostosreissulla, mutta siihen olen kyllä täysin hurmaantunut tällä hetkellä.

Nimensä mukaan tämä, varsin juokseva voide (tai emulsio) lupaa kosteuttaa ja häivyttää ihohuokosia. En oikein ollut uskoa, sillä tämä ei näytä ollenkaan koostumukseltaan sellaiselta (lue: kittimäiseltä silikonimassalta), jolla yleensä ihohuokoset sun muut epätasaisuudet pakkeloidaan pois meikkivoiteen alta.

Kuten sanottu, koostumus on aika juoksevaa...

...ja jälki sileää. Kuvissa kokeiltu kämmenselälle.

Se ei kyllä vielä selvinnyt, että sisältääkö tämä voide silikoneja. Olisin hämmästynyt, ellei edes hiukan. Muuten tuoteseloste sanoo sen sisältävän kolmea "puhdasta" kukkauutetta (Jisten, Centella ja musta ruusu), jotka toimivat kosteuttavan ja estävät ihon vanhenemista.

Talineritystä normalisoi pellavansiemenuute ja soluihin saakka tuovat kosteutta Akvaporiinit (vapaasti käännettynä). Voide aktivoi solujen uusiutumista. Väitetäänpä voiteen vahvistavan dermistä, mutta sitten tuoteselosteen alalaidassa mainitaan kirpunvarpaan kokoisella tekstillä, että "todettu erillisillä in vitro -testeillä ainesosista". Niinpä tietty.

Lopuksi todetaan voiteen sisältävän "älypuuterihiukkasia", jotka pystyvät sulautumaan ihoon ja mattaamaan ja kirkastamaan ihoa. Lopputuloksena iho on tiukempi ja kosteutettu ja paranee koko ajan voidetta käyttäessä.

Summa summarum: Negatiivista on kallis hinta, mutta positiivista kyllä, tämä on erinomainen meikinalusvoide, ja kuten ylläolevista kuvistakin huomaa, iho näyttää silkoisemmalta.

Jos nyt toinen negatiivinen puoli, joka voi olla ylellisen positiivinenkin  - on se, että pullo on varsin painava pumppupullo, eli siis ei mikään reissunaisen kosmetiikkahankinta siinä mielessä, jos sitä pitäisi siis mukana matkoilla raahata.

Ostan varmaan kyllä toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!