torstai 11. toukokuuta 2017

l'Occitane ja vähän muutakin

Olipa tänään vaikea päästä sängystä ylös! Tosin olin unohtanut parvekkeen ovet auki ja naapurissa paloasemalla oli autojen pesu käynnissä, joten mekkala oli sen mukainen.

Töihin päästyäni sainkin kohta lähteä Kampukselle koulutukseen ja raahustin siis (käytyäni toimistolla kääntymässä) firman sukkulabussin pysäkille, vain huomatakseni, että mokoman minibussi olikin ihan täynnä. Koulutus siis alkamassa 15 minuutin päästä ja seuraavaaan sukkulaan aikaa se samainen 15 minuuttia. Päätin siis kävellä (pitikin vielä pistää korkkarit jalkaan aamulla...). Myöhästyin siis kuitenkin noin 10 minuuttia...ei mikään hyvin alkanut päivä.

Puolimatkassa - siellähän se Kampus jo häämöttää, ja melkein viereen rakentuu toinen, mutta korkeampi ja loivaportaisempi torni, josta siis tämän jo olemassa olevan sijaan tulee Sveitsin korkein rakennus. Sitä varten hävitetään ilmeisesti parikin isoa toimistorakennusta.

Matkan varrelta löytyi tällainen luikero...onhan täällä taidetta joka puolella kaupunkia, mutta miltäs vaikuttaisi tällainen olohuoneessa?

Tuli myös saman tein käytyä firman kaupassa ja ostin tuon arpajaisvoiton. Arvonta on siis täällä, vielä ehtii osallistua! Tällainen se on pakkauksessaan.


Käteviä työkaluja! Tuo veitsen kahva on vaan tässä versiossa sininen, eikä punainen.

Mutta asiaan, eli kosmetiikkaan. Kuten olen maininnut, minulla on yleensä joka paikassa mukana käsivoidetta, joku pieni purkki/tuubi tms. niin käsilaukussa kuin toimistolla. Niinpä ilahduin, kun kaupassa myytiin tällaisia pakkauksia:




Pakkauksessa on neljä pientä käsivoidetuubia: Manteli-, Roses & Reines (Ruusu-), Karitévoi- ja Kirsikankukkakäsivoiteet. Sievästi silkkipaperiin käärittyinä.


Kivoja lilliputtikokoja, joista kuitenkin riittää voidetta, sillä se on niin tuhtia tavaraa, että pieni määrä on tarpeeksi. Imeytyvyys on hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!