tiistai 16. toukokuuta 2017

Tummanpuhuva yönaamio

Laikalle ihon hoitajalle nämä yönaamiot ovat kuin taivaan lahja. Vaikka en osaa sanoa, ovatko nämä kuitenkin vain uudelleen nimettyä yövoidetta. Kävinpä taas taannoin Import Parfumeriassa ja kun siellä oli taas hyvä alennus, satuin ostamaan tällaisen Biotherm Aquasource Everplump Nigh -yönaamion, joka olikin aika jännän väristä yönsinisessä pakkauksessaan. Viljelty merilevä on värin aiheuttaja.






Koska minulla on tapana laittaa yövoidetta aika runsaalla kädellä, hiukan pelkäsin, että tämä sotkee (tai saa ihon vähintäänkin sinertämään), mutta ei.

Tumma väri on Biothermin omien nettisivujen mukaan (kuva myös lainattu Biothermin sivuilta:

"New blue biotech ingredient fermented in the dark. Only in the absence of light, the algae is able to produce an extract rich in "energy generating" molecules. On skin, this extract helps boost skin recovery and replenishment for an ultra-revitalized, well rested appearance."

Siinäpä taas on varsin moniselitteinen mainoslause, joka laittaa luulemaan jotakin, mutta ei kerro oikeastaan mitään, mutta eipä siinä mitään. Koostumus ei ole hassumpi, vaikkakin itse voide on aika paksua hyytelöä, ja hiukan jopa kokkareistuu, kun sitä levittää iholle. Harjoitus tekee tässäkin kuitenkin mestarin.

Geeliä tosin mainostetaankin hieman tymäkämmäksi aineeksi ("uusi teknologia"), ja geeli  - ollen paksumpaa - muodostaa siis iholle suojaavan kalvon. Fair enough. Geeliä ohjeistetaan hieromaan iholle pari minuuttia, kunnes se imeytyy.

Ainesosalista on tässä, eikä siitä ole mitään valittamista. Ei ole parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, eikä silikoneja (tästä viimeisestä varsinkin iso plussa!).

Exclusive Dark Cultivated Algae Extract, Blue Hyaluron, Trehalose, Laminaria Ochroleuca, Adenosine, Life Plankton™, Deep Sea Water: Water ultra-rich in minerals extracted from a natural reservoir in Brittany more than 22 meters in depth. It acts as a super hydration reinforcer that prevents TEWL (transepidermal water loss) and improves the skin's circulation of water for an ultimate moisture replenishment.

Paketin kyljessä mainitaan geelin sisältävän myös glyserolia, hydrattua risiiniöljyä jne. ja lista on pidempi. On vaan niin pienellä präntillä, ettei kunnolla näe.

Kuitenkin kuulostaa ja tuntuu ihan kelpo yönaamiolta, kosteuttaa hyvin, vaikka ensin hiukan kumimaista koostumusta ihmettelinkin.

PS: Swiss Card arvottiin, ja voittaja on ko. ketjussa, mutta ei ole vielä ilmoittautunut. Ellei mitään kuulu, laitetaan se uudelleen arvottavaksi.

2 kommenttia:

  1. Kertaalleen olen tuota testannut näytteestä ja aamulla iho oli varsin hyvässä hapessa ja silkoinen. Useamman päivän mittaista testiä ei voi tehdä tuollaisella miniatyyrinäytteellä ja varsin allergisena tapauksena joutuisin käytännössä ns. ostamaan sian säkissä :) Kiinnostava tuote toki jo pelkästään hyvänkuuloisen, silikonittoman incin vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä tosiaan oudoksuin sitä aluksi sen kummallisen koostumuksen takia, mutta nyt se tuntuu jo ihan hyvältä käyttää, kun on puoleen väliin purkkia päässyt :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!