torstai 4. toukokuuta 2017

Hyvät kaupat!

Olen tehnyt tällä viikolla hyviä kauppoja, ja tässä niistä ensimmäinen. Näin introna sanottakoon, että en ole ikinä innostunut niinkään volymisoivista ripsiväreistä, sillä olen aina ajatellut nysäripsieni kaipaavan tuuhennuksen sijaan pituutta. Niinpä en ollut ajatellutkaan ostavani tällaista ripsaria, kunnes se kökötti kutsuvan näköisenä Coopin alelaarissa jonottaessani kassalle. 50% alennuksella. Hetken mielijohteesta nappasin sen mukaani. Enpä ole hetkeen aikaan näin paljoa kummastunutkaan mistään, sillä se näytti ripsissä ihan loistavalta, katsokaapa itse! Päihittää kirkkaasti monet paljon kalliimmat! Tuo muuten tuuheuden lisäksi myös pituutta aika reippaasti. Verratkaapa nyt toiseen silmään, jonka ripsissä ei ole yhtään mitään!



Nämä ripsivärikuvat ovat sitten aina yhtä idioottimaisen näköisiä!

Täällä on ollut tänään aika kuuma ja kostea päivä, joten jossain vaiheessa päivää ripsiväri hiukan tuhrusti yläluomelleni, tai oikeastaan kulmaluulle, mutta ei paljoa. Tosiasiassa pysyvyys oli oikeastaan hyvä!
Aika tavanomaisen näköinen harja, ilman mitään kikkailuja.

Niin, ja mikä tämä ripsiväri-ihme sitten oli, kuka tunnistaa hylsystä?



No l'Orealin Volume Million Lashes Fatalehan se. Suosittelen!

12 kommenttia:

  1. Loihtiipas tuo ripsari todella upeat ripset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä kyllä hämmästyin itsekin! Ja huomaa - en ole käyttänyt mitään ripsentaivuttajaakaan!

      Poista
  2. Ohlalaa. Pitääkin kokeilla, jos kohdalle osuu, miten toimisi mun nysäripsissä:) En muista tuollaista Fatalea nähneeni, mutta en kyllä muista paljon muutakaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misei se samalla lailla toimisi. Ei tämä ainakaan ole mikään uutuusripsari, ei kai uutuuksia alelaareista löydy? Kannattaa kokeilla!

      Poista
  3. Tämä ei näytä/kuulosta tutulta, onkohan tätä edes myyty Suomessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa Suomestakin: http://www.lorealparis.fi/start/meikit/silmaet/maskara/volume-million-lashes/fatale/

      Poista
    2. Luin taannoin jostakin suomalaisest averkkolehdestä arvion tästä, ja se oli viime vuodelta. Eli siis jo viime vuonna on ainakin ollut kaupoissa siellä. Harmi, kun en enää muista, missä se artikkeli/testi oli julkaistu.

      Poista
  4. Hämmästyttävän hyvää jälkeä tekee kyllä! Millainen pysyvyys sillä on?

    Mun ainoa L'Oreal-ripsari oli aikoinaan Telescopic, jonka väri karisi ripsistä pois ihan itsestään :D Oli sen verran mieleenpainuva kokemus siivota väriä meikin päältä pitkin työpäivää kun ihmisiä kuitenkin tapasi koko ajan, että sen koommin en ole muitakaan L'Orealin ripsareita kokeillut. Pitäisi varmaan antaa uusi mahdollisuus, tuosta edellisestä tapauksesta kun on vuosia aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä ei tosiaankaan karissut ollenkaan pitkän ja hikisen työpäivän aikana! Kuten mainitsin, sää oli kuuma ja kostea, ja se hiukan tarttui kulmaluuhun, mutta kun katsot kuvia, se on jopa ymmärrettävää.

      Minulla(kaan) ei tuo Telescopic toiminut ollenkaan :(

      Poista
    2. Pitää vielä lisätä, että primeriä ei ole käytetty, eikä alaripsiä käsitelty ko. ripsarilla.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!