Olipa hassua, että prahalainen ystäväni Alexandra postaili aikalailla samanlaisesta suklaatsydeemistä juuri, kun olin saanut omani valokuvattua. Kuva alla.
Samettinen suklaakiisseli (n. 4 annosta)
5 dl Kiehu-maitoa
vajaa 1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl sokeria
vaniljasokeria tai - jauhetta
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
100 g Fazerin sinistä maitosuklaata
Laita kaikki kattilaan ja kuumenna sekoitellen, kunnes seos sakenee.
Sirottele päälle sokeria kuortumisen estämiseksi, kun jäähdytät kiisselin.
Tarjoa esimerkiksi kermavaahdon kera. Myös rommiruukun kirsikat ovat hyvä lisä (kuva alla ja ohje tässä).
Blogi terveydestä, terveellisestä ruoasta, kosmetiikasta, luontaistuotteista ja yleensä maailmanmenosta aikuisen naisen silmin nähtynä. Kaksi kierrosta syövän sairastelua värittää elämääni ja kolmas jäi pysyväksi riesaksi. Arkielämän psykologiaa ja johtajuuttakin saatetaan blogissa sivuta. Taustaltani olen pitkän linjan lääketutkimusammattilainen, ja ruodin postauksissa mm. kosmetiikan ja luontaistuotteiden ainesosia ja tehoa omien käyttökokemusten ohella.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
AAhhh!! No nyt ratkesi sekin pulma, mitä äitienpäiväksi laitan jälkiruoaksi. Kiitos vinkistä. Mukavaa alkavaa viikkoa!
VastaaPoista