tiistai 2. heinäkuuta 2024

Ostoksia Stylevanasta

Stylevana on täällä Saksassa ja muutamissa muissa Euroopan maissa toimiva valtava, lähinnä korealaiseen kosmetiikkaan keskittynyt nettikauppa. Tässä mainoslinkki firman EU-sivuille.

Valikoima on valtava, alennuksia usein, mutta toimitukset sujuvat etanan nopeudella. Tämänkin toimitus kesti yli viisi viikkoa, kun yleensä kosmetiikkatilaukset täällä saa kaupasta kuin kaupasta viimeistään parin päivän sisällä.

Tällä kertaa olin jo miltei unohtanut koko tilauksen. Joskus toimituksissa kestää kauemmankin, joten aloin jo pelätä, että ehdin Suomeen ennen kuin paketti on täällä, mutta tulihan se.

Katsotaan, mitä sieltä löytyi. Klikkaa kuva suuremmaksi, ellei se näy kunnolla.

1. EyenLip Sleeping Pack, jossa keramideja ja peptidejä. 150 ml:n tuubi, eli ihan kunnollisen kokoinen.

2. Lähetysten mukana tulee yleensä näytteitä, eli seuraavaksi kaksi sellaista. Tämä on Purito Wonder Releaf Centella Cream (hajustamaton).

3. Tässä punavalkoisessa pakkauksessa on näyte kahdesta eri Medipeel-merkkisestä tuotteesta. Toinen on Red Lacto Collagen Clear Peptide 9 - vaahtoputsari, ja toinen Red Lacto Collagen Wrapping Mask.

4. Esfolio Peptide Facial Cream, Energy.

5. 3W Clinic Snail Eye Cream Anti-Wrinkle, Eli etanasilmänympärysvoide.

6. 3W Clinic Apple Hand Cream, omenakäsivoide.

7. Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics - aurinkovoide.

8. Skin Aqua Tone-UpUV Essence SPF50+ / PA++++. Japanilaista kosmetiikkaa.

9. Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF50+ / PA++++.

10. EyenLip Intense Rich Active Eye Cream. Nutrition & Firming. Valtava 50 ml:n purkki.

11. Jigott Real Moisture Mango Hand Cream, mangokäsivoide.

Löytyikö näistä jotakin erityisen kiinnostavaa/kiinnostavia, jo(i)sta haluaisit kuulla lisää?

maanantai 1. heinäkuuta 2024

Jo Malone x 2 ja muuta

Postissa tuli sentin paksuinen kuori, jossa oli kaksi Jo Malonen tuoksunäytettä. Molemmat ovat ns. unisex-tuoksuja ja edustavat Jo Malonen Cologne Intense tuoksulinjaa.



Vasemmanpuoleinen näyte on Cologne Intense Myrrh & Tonka. Jo Malonen tuoksuksi tämä on aika tymäkkä.


Tuoksun kuvaus kuuluu vapaasti käännettynä seuraavasti: "Matka Namibian kultaisille hiekkadyyneille, mistä epätavalliset mirhapuut ovat kotoisin (hassu sana tuo "epätavallinen", mutta en tiedä, miten tuon außergewönlich-sanan kääntäisi - "merkillinen?"). Mirha antaa tuoksulle sensuellisuutta ja jalomanteli sekä vanilja tuovat täyteläisyyttä.
Tässä tuoksunuotit Fragrantican mukaan.

Fragrantican mukaan tämä on ambratuoksu, joka lanseerattiin 2019. Näytepaketissa todetaan taas tämän olevan puutuoksu, jossa on latvatuoksuna laventelia, sydäntuoksuna mirhaa ja pohjalla mausteista tonkapapua.

Pakkauksessa suositellaan parittamaan tämä Jo Malonen English Pear & Freesian kanssa. Minulla taitaa olla tuo tuoksu kotikotona, jote pitää säästää tämä näyte Suomilomille ja kokeilla.

Tuoksu on hyvin sensuelli, pidän kovasti.


Pakkauksen toinen tuoksunäyte on Cologne Intense Red Hibiscus. Tämä on myös unisex-tuoksu, joka lanseerattiin tänä vuonna (2024). Tässä vapaa käännös pakkauksen kuvauksesta: "Tuoksu on kuin satunnainen kohtaaminen harvinaisen, upean kukan kanssa trooppisessa metsässä.  Aurinkoinen ja eksoottinen tuoksu, joka lumoaa kirkkaanpunaisen hibiskuksen vivahteilla, jonka lisäksi siinä on aavistus Sambac-jasmiinia ja vaniljaa."

Kuvakaappaus myös Fragranticasta.

Latvatuoksussa on mandariinia, inkivääriä ja mausteista mustaa kardemummaa. Sydäntuoksu avautuu hibiskuksella, lumpeenkukalla, mustalla orkidealla ja ylang-ylangilla. Pohjatuoksussa on vaniljaa, ambraa ja suitsuketta.

Näytepakkauksessa tätä luonnehditaan aurinkois-kukkaiseksi tuoksuksi, joka kuvastaa eloisaa kukkaa Havaijin trooppisista metsistä. Pakkauksessa neuvotaan parittamaan se Jo Malonen Blackberry & Bay -tuoksun kanssa. Tämäkin minulla saattaa löytyä Suomen-kotoa, joten tuon tämän mukanani lomalle Suomeen ja kokeilen.

Tämä tuoksu ei ole ollenkaan niin tymäkkä kuin tuo edellinen. Itse asiassa tämä on aika keveä, hyvin kukkainen ja jopa hiukan puuterinen. Vanilja on tässä tuoksussa hyvin hienoinen ja keveä. Vähän liian köykäinen minun makuuni, eikä pysy iholla kauaa.


*****
Täällä on hiukan levoton viikonloppu. Perjantaina oli yläkerrassa jotkut synttärit ja ilmeisen kosteat sellaiset. Vieraat poistuivat aikamoisella metelillä noin aamuyöhön 4.30 aikoihin. Sitä vaan ihmettelen, että täällä ei osata rappukäytävässä olla hiljaa.

Ajattelin lauantaiaamuna nukkua myöhempään, mutta sitten vinosti viereiselle parkkipaikalle (naapuritalon takapihan parkkipaikka) pöllähti turkkilainen hääseurue pilleineen ja rumpuineen. Tämä korviasärkevä meno jatkui porttikongissa yli tunnin. Minä en tuonne porttikäytävään parvekkeeltani nähnyt, mutta kun myöhemmin kävelin siitä ohi, huomasin, että ilmeisesti tämän hääparin kotiovi oli siinä porttikäytävässä.


Laita ääni päälle filkkaa katsoessasi.



Myöhemmin päivällä ilmeisesti samainen juhlaseurue rääkätteli autojen torvia tovin aikaa talon etupuolella. En vaivautunut menemään katsomaan.

Hiukan siis väsytteli eilen.