keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

bareMinerals

Oi niitä aikoja, kun joskus vuonna kivi ja kirves mineraalimeikit tulivat markkinoille rytinällä. Siis ne jauhemaiset meikkipohjat. Ensimmäinen brändi oli BareMinerals, ja meni tosi pitkään, ennen kuin niitä sai edes Lontoosta (muusta Euroopasta nyt puhumattakaan). Eikä silloin edes ollut olemassa mitään amerikkalaisia edelleenlähetyspalveluita, kuten nykyään. USA:ssakin niitä möi vain Macy's.

Onneksi oli sen verran työ- ja lomamatkoja rapakon taakse, että minäkin pääsin shoppailemaan näitä himottuja tuotteita ihan itse New Yorkista, Philadelphiasta, New Orleansista ja San Franciscosta. Näitä ei saanut Kanadastakaan, sinne oli enemmän asiaa silloin.

Tänään ihmettelyn aihe on bareMinerals-merkkinen Complexion Rescue, josta minä en tiedä oikein itsekään, mikä tämä oikein on.


Ajattelin tämän olevan Numbuzinin Tone-Up -voiteen veroinen, mutta ei... Tuosta Numbuzinista tykkäsin, koska se peittikin jotakin ja jätti mattapinnan, mutta tämä ei.

Kun luin mainostekstejä, niissä kerrottiin tämän olevan mineraaliaurinkosuojan spf30 sisältävä sävyttävä geelivoide, joka sisältää meikkivoiteen, sävyttävän päivävoiteen sekä BB- ja CC-voiteitten parhaat ominaisuudet.


Sävyjä on tarjolla 20. Omani näkyy olevan Perl Pink.

Kosteuttaahan tämä hyvin, kiitos voiteen sisältämän glyseriinin, trehaloosin, hyaluronihapon, skvalaanin ja kasviuutteiden. Kuten näkyy, siinä on runsaasti myös kiiltelevää micaa.

Jäin miettimään tuota trehaloosia...jotkuthan saavat sienisokerista vatsanväänteitä, mutta ei kai se ihon kautta vaikuta kuitenkaan 😦. No ei varmaan, koska tuohan on ruoansulatuksellinen juttu...

MUTTA: ei meikkivoiteesta, BB- ja CC-voiteista voi puhua samana päivänäkään tämän kanssa! Eihän tämä peitä juuri mitään, ehkä tasoittaa hiukan ihon virheitä ja siinä se. 

Jauhemaisen meikkipohjan alla tämä voisi olla hyvä juttu, kuka sellaista nyt nykyään käyttääkään.

*****
Kuvat ovat hiukan vinksin vonksin. Ilmeisesti Bloggeriin on tullut joku uudistus, kun sai tehdä kaikenmaailman kevätjuhlaliikkeet, että sai edes nuo kuvat tänne. En jaksa enää tapella tämän saitin kanssa ja saavat jäädä tällä tavalla. Pitää pakata huomista varten.

EDIT: Kas kummaa, nyt ne kuvat sitten ovatkin ihan ohjennuksessa, kun tallensin tämän! Mikä lienee ollut "glitch" systeemissä!

2 kommenttia:

  1. Tämä kuulostaa aivan loistavalta pohjavoiteelta minulle! Kosteuttava, sisältää korkean aurinkosuojan. Korealaisissa onkin se vika, että ne kuivattavat liikaa.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!