keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

Youth Lab Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches

Tässä on taas korealainen tuote, jota olen jo märehtinyt kotvan aikaa. Antakaahan, kun kerron lisää.

Kyseessä on 60 kpl:n (30 paria) pakkaus Youth Lab -merkkisiä geelisilmänalusnaamioita. Hankin tämän jostakin nettikaupasta (Notino/Parfumdreams/Douglas, en ihan muista mistä?) jo jokin aika sitten, mutta tuntuu siltä, etten ihan ole tottunut käyttämään tällaisia. Mutta plussaa: pakkauksessa on myös spaatteli.

Ja sitten taas tämä roska-ongelma, mihin roskiin nämä lajitellaan käytön jälkeen?

Tehosta tietystikin on turha valittaa, jos nämä laput pysyvät siellä purkissa, eikä niitä käytä 😂. Niinpä otin itseäni niskasta kiinni ja purkin esille. Kun purkki on näkösällä, ne muistaakin paremmin.


Nämä laput ovat siis tarkoitettu kuiville silmänalusille, "harakanvarpaille", juonteille ja tummille renkaille sekä turvotukselle silmänalusilla. ne sisältävät mm. ryppyjä siloittavia peptidejä ja kosteuttavaa sekä rauhottavaa sekä ihoa uudistavaa ja miedosti keratolyyttistä allantoiinia. Vähäisemmistä ainesosista voi mainita kookosuutteen, risiiniöljyn, metsämäntyuutteen ja korealaisessa kosmetiikassa niin yleisen anti-aging -ainesosan eli arginiinin.

Näitä lappuja käytetään silmänalusiholla niin usein kun on tarve tai kuukauden kuurina. Vaikutusaika on 20-30 minuuttia.

Kuva: Valmistaja

Vaan kun minä pakkaan unohtaa nuo laput silmieni alle, ja sitten niitä saa kynsin irroitella, kun ne kuivuvat sinne 😖. 

Ehkä tämä ei ole ihan minun juttuni.

Tätä kirjoittaessani tuli muuten mieleen helpompi keino kosteuttaa silmänalusia - ja tätä harrastankin aina tämän tästä. Laitan aamulla ekstrapaksun kerroksen silmänympärysvoidetta, ja annan sen vaikuttaa yhtä kauan kuin antaisin naamion olla kasvoilla. Tällöin ei haittaa, jos vaikutusaika hiukan piteneekin unohtaessani tämän "naamion".

Sitten jos ylimääräistä voidetta jää iholle, pyyhin sen hellästi pois ja jatkan meikillä.

Tämä ainakin toimii ihan yhtä hyvin, ja ehkä korealaisen kosmetiikan silmänympärysvoiteet ovatkin tämä mielessä pakattu varsin isoihin pakkauksiin verrattuna länsimaisen kosmetiikan pikkuruisiin silmänympärysvoidepurkkeihin.

Tässä ainakin olisi hyvä selitys sille.

Käytätkö sinä silämänalusnaamioita?

4 kommenttia:

  1. Mä voisin käyttää, en ole vaan saanut selviteltyä valikoimaa. Sain kosmetologilla käydessä näyteparin sellaisia brändäämättömiä kullanvärisiä silmänalusnaamioita, mutta ne eivät kyllä minun iholle käyneet. Tosin kun googlaten löytyi Alibabasta vastaavia eurolla pari, se voi selittää jotain. Mutta ilman ärsytysoireita, se käyttökokemus oli sen verran mukava, että ne tulisivat käytettyäkin. -q

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita samoja kullanvärisiä oli kaiketi vuosia sitten jaossa I Love Me -messuilla, kun siellä yksi sun toinen messukävijä käveli vastaan sellainen toisen silmän alla. Alibabasta kun ostaa, niissä voi olla ihan mitä vaan...

      Täällä noita silmänaluslappuja on kemppareissa myynnissä jos jonkinlaisia.

      Poista
  2. Minä käytän silmänaluslappuja säännöllisen epäsäännöllisesti. Varsinkin jos on menoa johonkin ja silmien alla sattuu olemaan muhkeat pussit liiasta suolan käytöstä. Luin jostain vinkin, että laput voisi laittaa vaikuttamaan siksi aikaa kun tekee silmämeikkiä, siis luomivärit, rajaukset ja ripsarit ylös. Näin enimmäkseen teenkin, mutta silloin ne eivät tietenkään ehdi vaikuttaa sitä 20 minuuttia, mutta jonkin aikaa kuitenkin ja sekin on parempi kuin ei mitään : ) Ja samalla laput suojaa silmien alle mahdollisesti varisevalta luomiväriltä, ei tarvitse niitä erikseen putsailla pois. Joka tapauksessa meikkauksen ohessa voisi noita olla hyvä käyttää, sitten eivät varmaan unohdu liian kauaksi aikaa ; ) Minä saatan viikonloppuisin tehdä jotain muutakin siinä meikkauksen ohessa, että laput ehtivät vaikuttaa pidempään. Tyhjennän vaikka astianpesukoneen tai muuta vastaavaa. Säilytän lappuja rasioissaan aina jääkaapissa, niin laskevat turvotusta paremmin. Hyviä ja edullisia lappuja olen löytänyt esim. Notinolta ja milloin mistäkin, nytkin on kaksi avattua rasiaa jääkaapissa ja kaksi avaamatonta : )
    Kiitos Dzinni kun jaksat vielä kirjoitella blogia, niin harva enää jaksaa. Näitä on kiva käydä aina silloin tällöin lukemassa, luen aina useamman postauksen kerrallaan. Kivaa kesälomaa Sinulle!
    terkuin Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun jaksat kommentoida. Tämä bloggaaminen tuntuu niin usein tylsältä yksinpuhelulta.

      Hyviä pointteja sinulla! Minä vaan olen nykyään niin laiska meikkaaja, mutta pitäisi ryhdistäytyä siinä(kin).

      Terkut Oslon Gardemoenista! Odottelen seuraavaa lentoa.

      Maailma menee yhä enemmän ja enemmän "pikajutuiksi". Insta jyllää, eivätkä ihmiset (kun keskusteluja seuraa) edes jaksa katsoa TV-ohjelmia saati sarjoja kokonaan.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!