n. kuusi annosta
1 kg kurpitsaa
2 tl korianterinsiemeniä
2 tl kuivattua oreganoa
1/2 tl fenkolinsiemeniä
1 pieni kuivattu chilipalko
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria myllystä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
2 tl korianterinsiemeniä
2 tl kuivattua oreganoa
1/2 tl fenkolinsiemeniä
1 pieni kuivattu chilipalko
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria myllystä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
Laita uuni päälle 200C.
Leikkaa kurpitsa lohkoiksi (paksuus n. 1 cm). Ei tarvitse kuoria (vaikkei kuoria syodakaan).
Laita kaikki mausteet, suola ja pippuri mortteliin ja survo hienoksi. Jauha myös valkosipulinkynsi joukkoon. Kaavi seos kulhoon ja lisää oliiviöljy.
Kääntele kurpitsalohkot seoksessa ja laita uunipellille "selalleen". Paista noin 30 minuuttia, kunnes lohkot ovat karamellisoituneita.
Nämä voi syödä tällaisenaan illanistujaispurtavana, esim. lihan tai makkaroiden kanssa, tai ilman - tai muussata ruoan lisukkeeksi.
Resepti on Jamie Oliverin.
Leikkaa kurpitsa lohkoiksi (paksuus n. 1 cm). Ei tarvitse kuoria (vaikkei kuoria syodakaan).
Laita kaikki mausteet, suola ja pippuri mortteliin ja survo hienoksi. Jauha myös valkosipulinkynsi joukkoon. Kaavi seos kulhoon ja lisää oliiviöljy.
Kääntele kurpitsalohkot seoksessa ja laita uunipellille "selalleen". Paista noin 30 minuuttia, kunnes lohkot ovat karamellisoituneita.
Nämä voi syödä tällaisenaan illanistujaispurtavana, esim. lihan tai makkaroiden kanssa, tai ilman - tai muussata ruoan lisukkeeksi.
Resepti on Jamie Oliverin.