Lakritsipallot
kymmenen annosta
1 kuppi tahinia
4 rkl mustia seesaminsiemeniä jauhettuna
ripaus suolaa
4 tl carobjauhetta
n. 2 1/2 tl anista (siis anisöljyä tai -aromia)
steviaa maun mukaan
(vaniljaa)
************
mustia seesaminsiemeniä kuorruttamista varten varten
4 rkl mustia seesaminsiemeniä jauhettuna
ripaus suolaa
4 tl carobjauhetta
n. 2 1/2 tl anista (siis anisöljyä tai -aromia)
steviaa maun mukaan
(vaniljaa)
************
mustia seesaminsiemeniä kuorruttamista varten varten
Sekoita aineet ja muovaile niistä pieniä palloja, jotka pyörittelet seesaminsiemenissä (ja laitat pieniin makeisvuokiin). Säilytä jääkaapissa (jos ne nimittäin säilyvät, eivätkä tule heti syödyiksi...). Suolan lisääminen tekee näistä salmiakkimaisia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!