torstai 30. huhtikuuta 2015

Edullista ja kalliimpaa - ihan sama asia?

Tulipa taas shoppailtua. Tällä kertaa löysin hyvin, hyvin makean tuoksun, eli Aquolina -parfyymitalon sokerisen Pink Sugar -tuoksun. Niin makea, niin sensuelli...kuin kietoisi itsensä vaaleanpunaiseen hattaraan.



Fragrantica kuvailee sitä nuorten, karkeista tykkäävien tyttöjen tuoksuksi. Öh, tykkään minäkin siitä. Ja joskus karkeistakin. Siinä kuvaillaan olevan sisilialaista appelsiinia, viikunanlehteä ja bergamottia (vaikka minusta se vaan tuoksuu  - no, kehrätyltä sokerilta!). Keskellä tuoksua tuntuu kielo (joo, sen voin tuntea!), lakritsinkukka ja vadelma ja pohjalla on karamellia, vaniljaa, myskiä ja metsää. Vanilja tuntuu.

Aquolina on italialaisen Selectivan pieni parfyymivalmistaja. Selectiva taas puolestaan on osa Paglieri Group'ia. Paglieri on varsin tunnettu Italiassa laadukkaista tuotteistaan. Yritys on perustettu vuonna 1876. Yrityksen tunnetuimmat tuotteet ovat keskittyneet vartalon hoitoon.

Aquolina tuli ennen parfyymejaan tunnetuksi jogurttiin perustuvista vartalonhoitotuotteistaan ja nuorille naisille suunnatusta kosmetiikastaan. Oli vain ajan kysymys, milloin he toisivat markkinoille parfyymin ja Pink Sugar lanseerattiin vuonna 2004. Se olikin heti hitti. Siinä missä tuoksu vetoaa nuoriin naisiin, se myös herättää meissä hiukan vanhemmissa ihania muistoja.

Aquolinalla on "sokeriparfyymistaan" monia versioita, ja maininnan arvoinen on myös Aquolinan unisex-parfyymi Chocolovers. Kuulostaa mielenkiintoiselta sekin!

Vaikka Aquolinan parfyymit eivät mitään kovin kalliita olekaan, niin edullisemmin tästä tuoksusta voi nauttia (tai sitä voi kokeilla) tilaamalla täältä vastaavantuoksuisen parfyymiöljyn. Testasin, eikä ainakaan minun nenälläni eroa huomannut.



Huomisessa postauksessa on muuten arvonta, eli pysykäähän "langoilla" :)

1 kommentti:

  1. Oi toi tuoksu on ihana mulla ollut joskus saman sarjan dödö.Täytyski ostaa tuo tuoksu =)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!