keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Jauhottomat suklaabrowniet



Jauhottomat suklaabrowniet

75 g voita
250 g tummaa suklaata (väh. 70% kaakaota)
n. 1 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 tl vaniljauutetta
250 g sokeria
4 isoa munaa
100 g jauhettuja manteleita

Vuoraa n. 20 cm kantiltaan oleva neliömäinen vuoka leivinpaperilla ja kuumenna uuni 180 - asteeseen.

Sulata suklaa ja voi yhteen koko ajan sekoitellen miedolla lämmöllä. Varo, ettei pala pohjaan. Lisää seokseen sokeri, vanilja ja kaakao ja sekoita hyvin. Ota pois liedeltä.

Anna seoksen hieman jäähtyä ja vatkaa muut ainekset mukaan. Tasoita seos vuokaan ja paista n. 25-30 minuuttia kunnes sormella kokeilemalla tuntuu tiiviltä. Anna jäähtyä vuoassaan ennen leikkaamista neliöiksi.

Browniet säilyvät tiiviissä astiassa/kääreessä huoneen lämmössä noin viisi päivää, ellet syö niitä ennen sitä.


1 kommentti:

  1. Kiitos, tämä vaikuttaa hyvältä ohjeelta! Aion tehdä näitä Vappu-piknikille. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!