Blogi terveydestä, terveellisestä ruoasta, kosmetiikasta, luontaistuotteista ja yleensä maailmanmenosta aikuisen naisen silmin nähtynä. Kaksi kierrosta syövän sairastelua värittää elämääni ja kolmas jäi pysyväksi riesaksi. Arkielämän psykologiaa ja johtajuuttakin saatetaan blogissa sivuta. Taustaltani olen pitkän linjan lääketutkimusammattilainen, ja ruodin postauksissa mm. kosmetiikan ja luontaistuotteiden ainesosia ja tehoa omien käyttökokemusten ohella.
keskiviikko 22. huhtikuuta 2015
Jauhottomat suklaabrowniet
Jauhottomat suklaabrowniet
75 g voita
250 g tummaa suklaata (väh. 70% kaakaota)
n. 1 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 tl vaniljauutetta
250 g sokeria
4 isoa munaa
100 g jauhettuja manteleita
Vuoraa n. 20 cm kantiltaan oleva neliömäinen vuoka leivinpaperilla ja kuumenna uuni 180 - asteeseen.
Sulata suklaa ja voi yhteen koko ajan sekoitellen miedolla lämmöllä. Varo, ettei pala pohjaan. Lisää seokseen sokeri, vanilja ja kaakao ja sekoita hyvin. Ota pois liedeltä.
Anna seoksen hieman jäähtyä ja vatkaa muut ainekset mukaan. Tasoita seos vuokaan ja paista n. 25-30 minuuttia kunnes sormella kokeilemalla tuntuu tiiviltä. Anna jäähtyä vuoassaan ennen leikkaamista neliöiksi.
Browniet säilyvät tiiviissä astiassa/kääreessä huoneen lämmössä noin viisi päivää, ellet syö niitä ennen sitä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos, tämä vaikuttaa hyvältä ohjeelta! Aion tehdä näitä Vappu-piknikille. :)
VastaaPoista