sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Tarinaa harakanpesästä

Joskus tukka onkin juuri kuin harakanpesä,  tämäkin tuli eilen aamulla nähtyä. No, bed hair, muistutti kyllä tätä aikalailla, joskin väri on väärä.

Ihka oikea harakanpesä.

On kyllä ihan sanonko mistä kun  löytää hyvän hiustuotteen, jonka valmistus tai maahantuonti sitten lopetetaan. Puhun nyt KMS Californian monitoimituotteesta, jonka mainitsin aiemmin täällä. Nyt sitä ei tunnu saavan edes Lontoosta, Suomesta puhumattakaan. Sokoksella oltiin ihan huuli pyöreänä kun kysyin. Möivät minulle Paul Mitchellin "vastaavan tuotteen", vaan sepä kun eipelitäkään niin hyvin ollenkaan. Siis tukka ei pysy sillä kuinkaan päin. Niinpä löysin Saksasta paikan, josta tuota KMS:n muotoilutuotetta lähetettiin muutama pullo DHL:llä 12 euron kuriirihintaan, eli ei paha. Tuotiin oikein ovelle.

Tätä ei mikään voita!

Yleensä tämän merkin tuotteet ovat olleet hyviä, mutta tämä oli pettymys  - hintaansa nähden siis.

No onhan tuossa "Hot Off The Pressissä" kosteussuoja, mutta mitäs se auttaa, ellei tukka pysy muuten kuosissaan!

No jospa nyt sitten rutinat sikseen. TV:stä Suomessa tuli muuten hyvä ohjelma Euroviisujen 60-vuotisesta taipaleesta. Oli mokoma kuvattu tuossa Lontoon-punkkauspaikkani lähellä Hammersmithissa, enkä huomannut koko tilaisuutta! Saattoihan se tietty olla kutsuvierasjuttu, mutta mielelläni olisin osallistunut. Suomessa sen näkee vielä YLE:n Areenasta (linkki tuossa edellä), katsokaa ihmeessä ja vaipukaa nostalgisiin muisteloihin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!