torstai 16. huhtikuuta 2015

Rimmel Provocalips

Rimmelin huulipunat (ja muutkin tuotteet) ovat olleet aina pääsääntöisesti hyviä. Maaliskuun Livboxissa tuli sarjan Provocalips, eli jopa 16 tuntia pysyvä huulilakka, jossa ideana on ensin levittää huulille väri toisesta päästä ja sitten sen kuivuttua lakka toisesta päästä. Lakka sinetöi värin huulille.



Saamani sävy oli puhdas punainen, josta aluksi pelkäsn hiukan, että se olisi liiankin sinertävä, sillä olen sävyiltäni syksyn ja talven välimuoto.



No, oikeastaan se olikin aika puhdas punainen. Huulilla ihan hyvä sävy.




Ei ole ensimmäinen tällainen kokeilemani huulilakka, ja aikaisempi kokemus on osoittaunut, että ne tuntuvat varsin kuivattavilta huulilla. Tämän ei pitäisi olla, eikä se ollutkaan, mutta yhdellä kiiltokerroksella ei tunnu pärjäävän kovin pitkälle, vaan kiiltoa on lisättävä pitkin päivää. Muuten väri kyllä pysyy aika hyvin.

Kuten kuvasta näkyy, rajaus voi olla pieni ongelma. Tässä on käytetty tavallista huultenrajauskynää, mutta oikeastaan parempi ja siistimpi tulos tulee, kun tekee nudet ulkorajaukset. Tai vaan tekee tarkkaa työtä tämän Rimmelin kanssa :)

PS: Ei ollut mikään suudelmankestävä, mutta meikin puhdistamisesta huolimatta vielä aamulla sävytti hiukan huulia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!