keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Dolce & Gabbana Devotion

Järjestelin hyllyjäni ja löytyi eräs näytepakkaus, jonka olin jo unohtanut. Tässä pakkauksessa oli Dolce & Gabbanan Devotion-tuoksunäyte ja saman sarjan pieni ripsivärituubi. Devotion-tuotteissa on siis myös meikkejä (+ ainakin käsilaukkuja ja koruja).


Hyvä kun löytyi, tällaiset kun jäävät helposti jonnekin paperipinon uumeniin. Kokeilen mielelläni, ja ripsiväristä tulee muutamakin kokeilukerta.



Tämä Devotion 36 h Mascara Volume Estremo olikin oikein hyvä! Mainostekstin mukaan siinä on ripsiä suojaavaa villiä Calabrian appelsiinia (!!) ja ripsiä hoitavaa dexpantenolia.


Ylläolevat kaksi kuvaa: Valmistaja

Ripsiväri kyllä pysyy erinomaisesti ripsissä. Unohdin jo yhdessä vaiheessa, että olin sitä laittanutkaan, ja hieraisin silmiäni - ei tuhrannut eikä karissut.

Sitten tuo tuo tuoksunäyte...aivan ihana! Täysikokoinen pullo näyttää tältä:

Kuva: Valmistaja

Tämä tuoksu on todellakin herkullinen ja siinä on suorastaan syötäviä vivahteita.

Kuvakaappaus: fragrantica.com

Tuoksun ensivivahdus sisältää kandeerattua sitruunaa, todella makeaa sellaista. Ydintuoksussa on samettisen kermaista panna cottaa, appelsiininkukkaa ja eksoottista rommia vaniljaisella pohjalla. Tuoksu on pehmeän puuterinen, ja sen pysyvyys iholla on suhteellisen hyvä.

Tuoksun luojan, Olivier Crespin mukaan tämä tuoksu on kunnianosoitus italialaisille jäkiruoille, enkä yhtään ihmettele vertausta.

Tuoksu lanseerattiin vuonna 2023, jolloin tämä näytepakkaus todennäköisesti myös putkahti postilaatikkooni.

Oletko testannut kumpaakaan?

2 kommenttia:

  1. Tää on pitkästä aikaa sellainen D&G:n tuoksu, joka on pakko hankkia. Todellakin aivan ihana ja pullokin on tosi kaunis. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin kiinnostaisi. Tosin hulluuttahan sen hankkiminen tällä tuoksuomaisuuslistalla olisi: https://www.fragrantica.com/member/1005687

      Mutta järkeähän tässä asiassa voin vain peräänkuuluttaa - toistaiseksi huonolla menestyksellä.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!