torstai 14. maaliskuuta 2024

Lisää hävikkiruokakaupan kosmetiikka-antia

Tilasin tosiaan ennen joulua Suomessa ollessani jommasta kummasta Suomessa toimivasta  hävikkiruokakaupasta (Fiksuruoka tai Matsmart) hiukan kosmetiikkaa, ja siinä tilauksessa tuli mukana kolme Isadoran värillistä ripsiväriä.


Nämä Isadora High Impact Volume Mascarat ovat siis tosiaan värillisiä. Mustiakin olisi ollut saatavilla, mutta mustia minulla riittää omasta takaa. Monastihan tummilla ripsillä tuo ripsivärin sävyhän ei ehkä niinkään erotu, mutta se saattaa antaa kuitenkin oman säväyksensä ja korostaa silmien sävyä. Saatan laittaa värillistä vaikka vain ripsien kärkiin mustan ripsarin päälle. Lue täältä lisää näistä silmämeikin värin valinnoista. Aiemmissa postauksissani siis käsittelin harmaitten silmien monimuotoisuutta värin sävyn suhteen, sekä silmämeikin värien valintaa.


Hankkimani sävyt olivat siis punervan malvahtava ruskea (31 Mauve Brown), salvian vihreä (32 Sage Green, tosin sage voi tarkoittaa myös neroa 😂) ja uskalias (vai miten tuon kääntäisi, rohkea?) sininen (33 Bold Blue, varsin sähkönsininen sävyltään).


Tuollainen rusehtavahan menee arkikäytössä hyvin, ja on monasti kasvoille armeliaampi kuin musta päivänvalossa. Suosin usein päivämeikissä.

Vaikka nimensä mukaan näiden pitäisi olla tuuheuttavia, en sitä niinkään huomannut (tai sitten ripseni vaan ovat harvat!). Mutta varmaan siitä syystä ne eivät klimppiinnytä ripsiä, mutta erottelevat aika hyvin ja jopa pidentävät. 

Tulee siis siistiä jälkeä, joka ei sottaa, eikä väri tarraa roikkuville yläluomilleikaan. Pysyvyys oli siis hyvä, eikä väri ole karissut ripsiltä pitkän päivän aikana poskipäillle tai silmiin, mikä on aina plussaa.

Puhdistus sujui ihan tavallisella puhdistusmaidolla, kun sitä laittoi kahteen otteeseen. Tästä lisää seuraavassa postauksessa!

Kaikista kolmesta yhteensä taisin maksaa noin 15 euroa, mikä oli ihan hyvä sijoitus.

3 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt tuota Bold Blue -väriä reilusti vuoden. Mielenkiintoista on, että saan väristä jatkuvasti ihastelevia kommentteja tuntemattomiltakin, alkaen kaupan kassahenkilöistä (mies)silmälääkäriin. Itsehän en näe, miten valo siihen osuu ja miltä se näyttää, kun ulkopuolinen katsoo, joten olen aina yllättynyt.

    Ripsarin laatu on minusta oikein hyvä - tosin minulla eivät jostain syystä levähdä mihinkään suuntaan mitkään ripsivärit, vaikka ripseni ovat megakokoiset lääkityksestä johtuen.

    Tänä keväänä on kirjoiteltu, että väriripsarit ovat muodissa. Muotia tai ei, minä käytän tätä. Pitäisi myös kokeilla tuota vihreätä.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä jännä juttu, miten se väri ei omaan silmään näy, mutta kummasti korostaa silmien väriä sitten kuitenkin.

      Poista
    2. Nämä muuten ovat nyt Matsmartissa 2,09 euroa kappale.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!