maanantai 4. maaliskuuta 2024

Tom Ford Café Rose

Tuutataanpas tänne nyt vielä yksi tuoksupostaus. Postiloodaani tupsahti hiukan harvinaisempi tuoksunäyte, eli kyseessä on Tom Fordin Café Rose.


Jostakin syystä näitä ilmaisia näytteitä tupsahtelee jostakin, mutta löysin netistä kauppoja, joista tuoksunäytteitä voi tilata. Esim. tämä ja tuo aiemmin esittelemäni YSL:n Opium -flankkeri maksavat noin 11 euroa, mikä on kyllä minusta tällaisesta pikkunäytteestä aika suolainen hinta.

Kuvakaappaus valmistajan sivuilta.

Olen ollut taipuvainen pitämään Tom Fordin tuoksuja aika miehisinä, ja monet noista tuoksuista ovatkin ns. unisex-tuoksuja. Vaan ei tämä, tämä on selkeästi elegantti ja feminiininen tuoksu.

Mitään "mummonruusumaista" twistiä tästä on turha hakea, vaikka sitä ruusua kyllä riittääkin.

Kuvakaappaus: fragrantica.com

Kuten nimikin sanoo, tuoksu tulvahtelee turkkilaista ruusua ja tummapaahtoista kahvia. Sydäntuoksussa on bulgarialaista ruusua, rotevaa patsulia, kardemummaa, korianteria ja ylang-ylangia. Pohjatuoksussa on frankinsensia ja pehmeää santelipuuta.

Luulisi, että tällä ruusun määrällä tuoksusta tulisi jotenkin turhankin makea, mutta ei sitä se ei ole. Se on enemmänkin lämpimän mausteinen, ja kahvin aromit sopivat siihen kuin nenä päähän. Minä en välttämättä ole patsulin ylin ystävä, mutta tässä sekin on erittäin pehmeänä mukana.

Sanoisin, että tosiaankin tämä on todella elegantti ja naisellinen tuoksu, joka yllättää kuitenkin kepeydellään. Tuoksupilvi on voimakas, mutta se ei missään nimessä ole raskas. Tykkään. 

Tuoksu lanseerattiin vuonna 2023, joten se on suhteellisen tuore tulokas. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!