perjantai 8. maaliskuuta 2024

Kaikkea ne keksivätkin - Nails.INC X McDonald's

Kuka haluaa kulkea burgerin tai ranskalaisten perunoiden kuvia kynsissään? Nyt olisi siihen tilaisuus, sillä brittiläinen kynsilakkabrändi Nails.INC London on lanseerannut yhteistyökokoelman McDonald'sin kanssa. 

Nyt ei kynsiin tarvita suuria taiteilijan taitoja, sillä kokoelmassa on lakka + tarrapaketteja, paikalleen painettavat irtokynnet ranskalaisella manikyyrillä (ja tietty ranskalaisilla perunoilla somistettuina) sekä kultahippuinen päällyslakka.


Tarkastellaanpa tätä "kattausta" yksityiskohtaisemmin...


Nails.INC X McDonald's Fries Nail Polish and Sticker Set on setti, johon kuuluu hampurilaisketjun brändinpunainen kynsilakka ja kynsitarroja, joissa on tietysti Mäkkärin logoja, hampurilaisia, ranskiksia ja  muita tuotteita.


Nails.INC X McDonald's Burger Mini Nail Polish and Sticker Duo taas pitää sisällään suklaanruskean ja punaisen minikynsilakan ja tarroja, joissa on mm. Mäkkärin tunnuslauseita, logoja, ranskispakkauksia ja hampurilaisia sekä aterioita.




I Speak French Press on Nails on taas hillitympää ranskalaista manikyyriä kannattavalle tarkoitettu setti irtokynsiä, joissa tietystikin on Mäkkärin ranskiksia kuvioina.


Kirsikkana kakun päällä on I'm Loving It Gold Heart Nail Topper, eli kultaisin sydämin koristettu päällyslakka.

Saattaisimmeko nähdä näitä sinun kynsilläsi?

Maksaisitko saadaksesi mainostaa ko. pikaruokaketjua?

Epäilenpä, että omille kynsilleni saattaisi kelvata ainoastaan tuo päällyslakka 😆.

Kuvakaappaukset: Nails.INC

4 kommenttia:

  1. No huh huh...kaipaan kyllä Mäkkäriä tänne, Hese on vaan mutta ei niin tule käytyä. Mäkkäristä tykkäisin enempi :D kynsille en kyllä haluaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hesen hampurilaisten laatu on kyllä huonontunut viime vuosina. Muutama vuosi sitten ostin kerroshampurilaisen ja parin haukun jälkeen se lensi roskiin.

      Tiedän vain pari paikkakuntaa Suomessa, jossa saa (ketjuttomista) paikoista kunnon hamppareita!

      Tämä Nails.INCin ja Mäkkärin yhteistyö kyllä ihmetytti! Ilmeisestikin noita kynsijuttuja joku ostaa?

      Poista
  2. Haha, opilla oli aikoinaan cokis-teema ja se cokiksen punainen on edelleen yksi upeimmista punaisista lakoista mitä mulla on. 😄 Mut en laittaisi hampparitarroja kynsiin. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin ihan samaa, että noita tarroja ei kyllä ikinä mun kynsissäni nähtäisi.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!