keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

BB-voiteista

Eraalla keskustelupalstalla oli juttua BB-voiteista. BB, siis Blemish Balm, joitakin muita versioita lyhenteesta liikkuu... Siis se on voide, joka parantaa ihoa (akne), taistelee ryppyja vastaan, piilottaa ihon virheet ja varmaan sitten keittaa aamukahvitkin tarpeen mukaan.

Tottakai kiinnostuin aiheesta, ja tilasin mainostettua Misshan voidetta. Se ei tosin ole tassa linkissa saanut ihan taysia pisteita, mutta keskustelupalstan postaaja ylisti sarjaa, varsinkin sen varien puolesta, koska sopiva varisavy (13) on kuulemma todellisille "kalkkilaivan kapteeneille".

Jos nyt joku tasta kiinnostui, niin eBaysta saa tilattua naytteita edullisesti. Minua kiinnostaa erityisesti tuo Gold Snow -sarja, silla siina on kuulemma aitoa kultaa. Niin, en mina siita muuten mitaan ymmartaisi, mutta Ruotsin Miljonaariaidit - sarjassa Agnes-Nicole Winter otti treffeille lahtiessaan lehtikultakasvohoidon. Kuulemma se kosteuttaa ihoa todella hyvin.

Noniin, sita pitaa kokeilla!

BB-voiteet kehitettiin alunperin Saksassa Christine Schrammekin toimesta potilaille, jotka toipuivat ihon laserkuorinnasta. Nykyaan voiteita on monella merkilla, ja niiden kaytto on suurinta Kaukoidassa (Korea jne). Kuitenkin ne ovat nyt myos rantautuneet Suomeen, eli Garnier lanseerasi oman voiteensa askettain.

Mina en toisaalta tieda, miten suuri uutuus tama oikeastaan on. Savyttavia paivavoiteita ja hoitavia meikkivoiteita kun on ollut iat ja ajat, maailman sivu. Olen aiemmin talla palstalla kehunut Dermalogican Clean Start -sarjan savytettya paivavoidetta, ja hiukan laimeamman suosion saa taalla aiemminkin mainittu Clarinsin Pore Minimizer/Instant Perfector, jossa on aikalailla tumma savy. Ei ole yhta hyva kuin tuo Dermalogican. Viimeksimainittu on myos hyva sekaiholle, joka pakkaa kiiltelemaan miltei valittomasti meikin tehtyani. Puuterista huolimatta.

Mutta nyt siis tulee naytteita kahmalollinen, eli raportoin niista sitten lahitulevaisuudessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!