torstai 29. maaliskuuta 2012

Hiuspuutereista

Kavin viime viikolla uudella kampaajalla, ja sain hiukan valistusta muotoilutuotteiden kaytosta. Nain raskaille, paksuille ja pitkille hiuksille kuulemma ei kannata kayttaa muotovaahtoja (ne kuulemma vain latistavat kampauksen), vaan muotoilutuotteina kannattaa kayttaa enemmankin kampausnestetyyppisia aineita.

Kampaaja sitten viimeisteli uuden lookkini hiuspuuterilla, jota kannattaa kuulemma suihkutella kerroksittain leikattujen hiusten kerrosten valiin. Ahaa  - minulla on ihan samaa Four Reasonsin hiuspuuteria, mutta olen kayttanyt sita lahinna kuivashampoomaisesti, mika sekin tietty on OK, mutta muotoilutuotteina noista puutereista saa enemman irti.

Four Reasons, keskella hiuspuuteri. Hyva hinta-laatusuhde, silla maksaa noin kympin verran, iso pullo.

Satuin sitten  - asiasta kiinnostuneena - lukemaan jonkin artikkelin hiuspuutereista, siis lahinna hoitoaineena toimivista sellaisista. Mielenkiintoista. Marssin sitten suoraan kauppaan ja kyselin asiasta, ostinkin sitten koekayttoon kaksi. Maksoivat yhdessa hiukan yli kolmekymppia.

Bodyfying ja shine -hiuspuuterit. Tuolla punaisella pullolla saadaan aikaan nyt niin muodikas matta pinta.
MUOKS: Tuo punaisessa spraypullossa oleva toimi hyvin likaisen tukan kanssa paivan pelastajana. Hieman kuitenkin arvelen, etta sita pitaa harjaamalla harjata hiuksista pois, koska se hiukan nakyi tummassa tukassa vaaleampana (lahti kylla harjaamalla!). Muuten ei ole ollenkaan huono, jos tarvitsee huonon hiuspaivan pelastajaa. Hiuksista tuli hetkessa kuohkeat ja ihanan tuntuiset. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!