maanantai 19. maaliskuuta 2012

Edelleen ihohuokosten pienentamisesta

Olen tullut siihen tulokseen, etta suuret ihohuokoset johtuvat myos siita, etta iho ei saa tarpeeksi ravintoa, vaikka mita lisaravinteita, ja vaikka kuinka ravinteikasta ruokaa soisi. Liikunta ja kunnon verenkierto kasvoilla pienentaa huokosia selvasti.

Lisana voin mainita tuon aiemmin "mainostamani" Bio-Strathin, josta jo aikoinaan eras iakkaampi ystavattareni minulle mainitsi. Hanella oli tosiaan ikaisekseen upea iho.

Jossain keskustelipalstalla joku mainosti ostaneensa Clarisonic Mian, ja saaneensa silla mustapaat ja suuret ihohuokoset haviamaan. Ebaysta noita saa joskus kaytettyina aika edullisesti. Myos Riolla on vastaava, jota myydaan Suomessakin.

Mina kuitenkin paadyin kokeilemaan ensin hiukan halvempaa, kasikayttoista versiota. Ostin sen taalta. On nakojaan miehille tehty juttu, mutta hyvin toimii. Minulla on ollut jo aiemmin tuontapainen harja, joten tiedan jo valmiiksi sen tehon. Noita ei vaan tahdo loytaa mistaan.

Hyva kasvojen puhdistusharja, joka saa veren kiertamaan!
Kaytan sita itse kemiallisen kuorinnan kanssa, mutta jos on oikein herkka iho, kannattaa varmaankin kayttaa sita meikinpoiston yhteydessa jonkin kevyen perusvoiteen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!