maanantai 7. heinäkuuta 2014

GOSH!

Jostakin on tarttunut hihaan Goshin Prime'n Refresh Illuminating Eye Roll-on. Näköjään näitä saa Suomestakin, Sokos myy. Eikä mikään pöllömpi silmänympärysseerumi ollutkaan tämä.



Mitä lupaa:

Gosh Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll-on silmänympärystuote kosteuttaa ja kirkastaa silmänympärysihoa, häivyttää hienoja juonteita ja turvotusta, sekä peittää tummat silmänaluset. Sisältää tehokkaita ainesosia, jotka tehostavat kollageenin tuotantoa, vähentävät juonteita, lisäävät ihon kiinteyttä, rauhoittavat ja pehmentävät ihoa. Hajusteeton ja parabeeniton.

Uppoaa hyvin ihoon ja juonteetkin näyttävät olevan siloitetumpia. Peittämisestä en tiedä...eikä siinä tunnu ihan riesaksi saakka olevan valoa taittavia hiukkasiakaan, eli tulos on varsin luonnollinen, silti siloittava ominaisuus näkyy.



Jos oikein haluaa hifistellä silmäpussiensa takia, kannattaa tuubi pitää jääkaapissa ja antaa kylmien kuulien rullata silmien alla aamuisin.

Tätä pidetään primerinä, mutta olen itse käyttänyt tätä sellaisenaan, sopii hyvin pariksi Andalou Naturalsin värittömälle BB-voiteelle, josta kirjoittelin täällä joku aika sitten. Tulos on ainakin todella luonnollinen ja tasaisen näköinen. Ihan hyvä hankinta alle neljäntoista euron tuotteeksi, voin suositella!

2 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!