keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Keskiviikkoa helteessä

Mikähän siinä on, kun heittää olevinaan vaihteen vapaalle, niin yhtäkkiä onkin joka tuutista tunkemassa jos jotakin bisnestä. Ja tämän siis piti olla löysin rantein otettava kesä yrityskonsultille. Hohhoijaa.

Viikonloppuna tuli sorruttua pizzaan, joka ei oikeastaan ole mitään kesäruokaa, eikä sitäpaitsi kovin hyvääkään, joten nyt loilottelin keittiössä Samuli Edelmanin kanssa laittaessani ison padallisen kasviskeittoa. Niin, Samuli osallistui hommaan vaan Spotifyn kautta...

Nyt pitää syödä kevyitä kasviksia kun niitä on! Kokeilkaa ihmeessä babypinaatti-mansikkasalaattia pöyhittynä öljy-balsamicokastikkeessa, kesäkurpitsa-tillikeittoa tai fenkolisoppaa. Porkkanasta ja kukkakaalesta tulee muuten myös todella ihana sosekeitto, porkkanan ja kukkiksen suhde saa olla jotakuinkin 2:3, respectively. Hiukan tarvitaan myös kasvislientä ja loraus kermaa. Kaikenlaiset vihersmoothiet ovat myös hyvää ja raikasta kesäruokaa, kuten tämä.

Tämä postaus on vähän tällaista sillisalaattia, joten seuraavaksi täytyy kertoa, että viime perjantain 50 sentin lakalla lakkaamani kynnet ovat säilyneet aika hyvinä! Siis suositeltava lakka, eikä hinnalla pilattu. Ostakaapa pullo-pari kun käytte Seppälässä. Kuva viime perjantain postauksessa ja värejä oli paljon, ilman pilkkujakin. Tässä tämän päivän tilanne kynsien kanssa, ja tämä siis ilman päällyslakkaa. Pientä kulumista kärjistä, mutta muuten ihan hyvänä pysyneet. Ylläripylläri!

Älkää olko huomaavinannekaan tummentuneita kynnenaluksia, olen riipinyt kirsikoista kiviä pois.

Minnan blogissa kerrottiin tänään bloggarien omista kynsilakoista. Ihan vaan tiedoksi, että esim Etsyssä on kynsilakantekijöitä, joiden kanssa kuka tahansa voi suunnitella omansa. Minullakin on muutamia ihan spesiaaleja. Jos jotakuta kiinnosta, voin kaivella yhteystietoja, tai voitte itse etsiä sieltä suoraan, tässä linkki. Ei ole mitään kallista lystiä.

Tässä yksi omista virityksistäni, valkoisella pohjalla halo-kuunsirppejä, tähtiä ja sydämiä.


Angelican valkoinen aluslakka Snow White.




Hiukan ovat huonoja kuvia, katson josko päivänvalossa saisi parempia.

Sitten vielä viimeiseksi täytyy ihmetellä, miksi Suomessa ei akkainlehtien kanssa saa mitään sellaisia freebieitä, joita UK:ssa on aina? Lehdet ovat siellä paljon paksumpia, halvempia ja niistä kertyy kaikenlaista sälää, kuten nyt esimerkiksi tämä Ren-merkkinen puhdistusmaito ja kasvojenpuhdistusliina ja Ciatén normaalikokoinen kynsilakka ja kaviaaaripullo -setti. Noitakin sain kaksi, koska ystäväni halusi pitää ostamani Marie Clairen, joten ostin itselleni uuden (ja sain erivärisen lakkasetin). Muutakin sälää, kuten ripsivärejä ja silmänrajauskyniä ynnä alennuskortteja on taas ihan riesaksi saakka ;)

Sitäpaitsi voiteet yms. ovat kunnollisen kokoisia, niinkuin tämä Renin putsari! Tai jopa normaalikokoisia kuten nämä Ciatét.


8 kommenttia:

  1. Kivat kynnet! Minäkin osuin Seppälän alelaarille sopivaan aikaan ja muutama pilkkulakka lähti mukaani. Oma hommansa aina noiden glittereitä sisältävien poistamisessa kyllä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät ne niin hankalia ole poistaa, kun käyttää noit apurkitettuja poistoaineita, jonne työnnetään sormi. Maybellinella paras sellainen.

      Poista
  2. Oho onpas kivoja tuotteita lehtien mukana =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, eivätkä lehdetkään ole hinnalla pilattuja verrattuna suomalaisiin.

      Poista
  3. Pieni kielialue, pienet painokset ja sitä kautta kalliit hinnat. - Kiitos kun vinkkasit kesäkurpitsa-tillikeiton ohjeen. Mietinkin juuri että mitä sitä laittaisi huomenna, ja kun kasvimaassa kesäkurpitsa ja tillit kukoistavat niin lienee mitä mainioin hetki kokeilla keittoa. Olen sitäpaitsi ennenkin katsellut että tuo on resepti jota haluan kokeilla, pakkaa vaan unohtumaan. Blogissasi on niin monta reseptiä, joita en ole vielä ehtinyt kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Jos noita kurpitsoja on liian kanssa, tässä vielä eräs kiva Marttojen ohje:

    Kesäkurpitsaletut

    1 keskikokoinen kesäkurpitsa
    2–3 munaa
    1 dl kaurahiutaleita
    noin ½ dl vehnäjauhoja
    yrttisuolaa
    1–2 valkosipulinkynttä
    mustapippuria
    cayennepippuria tai tabascoa

    1. Raasta kurpitsa karkeaksi raasteeksi. Lisää munat, hiutaleet ja jauhot. Mausta seos yrttisuolalla, murskatuilla valkosipulinkynsillä, mustapippurilla ja ripauksella tabascoa tai cayennepippuria.
    2. Paista taikinasta ohukaispannulla lettuja. Voit ripotella kuumien lettujen päälle vähän juustoraastetta.

    Helppo, hyvä ja maidoton ohje. Gluteenittomaksi sen saa kun korvaa vehnäjauhot psylliumilla ja gluteenittomilla jauhoilla ja varmistaa, että kaurahiutaleet ovat varmasti gluteenittomia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja nuo voi tarjoilla vaikka aamiaiseksi salaatin kanssa.

      Poista
  5. Kiitos, kuulostaa tosi kivalta ohjeelta. Muutenkin kokeilen mielelläni kaikenlaisia lettuja.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!