perjantai 4. heinäkuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 44 viikkoa takana

Nyt ei kyllä voi paljoakaan henkseleitään paukutella tämän viikon saavutusten takia. Kaksi vaivaista tunnin pyöräilyä, mutta sentään jotakin on tullut tehtyä kaiken tämän shampanjanjuomisen vastapainoksi.

Olo oli kieltämättä hiukan tällainen....

Sanotaan, että parissakin viikossa kunto rapautuu ja lihakset jo kolmessa. Kyllä tuo pyörän kanssa tahkoaminen sujui miltei kuin ennenkin, mutta  T-Y-M-P-I  todella. No, ei elämässä aina ole hauskaa, eikä tarvitsekaan olla. Nyt pitäisi taas päästä vain kiinni normaalista rytmistä.

Ostin muuten alle £8.00 keltaisen mekon H&M:stä ja sovittamatta sitä päälleni valitsin normaalin kokoni. Kassalla tyttö tokaisi, että "se on ihan liian suuri sinulle". Ostin sen kuitenkin ja ajattelin, että eipä tyttö mistään mitään tiedä... Painoni oli vielä noussut viimeisen fustratunnin yhteydessä kun oli punnitus (mutta oli lihasmassakin kasvanut).

No suuurihan se oli, ihan pyörii päällä. Opetus: Älä aliarvioi vaatekauppojen myyjien ammattitaitoa.

2 kommenttia:

  1. Eiks ollut kuitenkin tosi iloinen yllätys, että mekko oli liian suuri? Sen kun voi vielä käydä vaihtamassa.
    Kahdessa viikossa ei kunnolle ehdi tapahtua kyllä juurikaan mitään, olen havainnut. Tai ei ainakaan juoksukunnolle. Hölkkä sujuu tuollaisen tauon jälkeen vielä entiseen malliin, mutta pitemmät paussit ovat sitten jo myrkkyä. Mä käyn hölkkäämässä muutaman kerran viikossa, mutta voi veljet, että tarttisin kyllä muutakin elämäntaparemonttia...

    VastaaPoista
  2. Vähän ihmeissäni olin... Kävin vaihtamassa mekon, UK:ssa ei aina välttis ole vaihto-oikeutta (tai palautusoikeutta).

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!