lauantai 12. heinäkuuta 2014

Blurrausta

Kirjoittelin aiemmin Garnierin "blurrausvoiteesta" täällä. Siinä on silikonia niin paljon, että naamasta tulee "muovimainen", vaikka kuinka ohuesti sitä yrittäisi levittää. Tässä INCI-lista

Dimethicone, Dimethicone crosspolymer, Silica (nano) / Silica Isododecane, Aluminium Hydroxide, CI77491 / Iron Oxydes, CI77891/ Titanium Dioxide, Disodium Stearoyl Glutamate.  

Hyvä juttu on se, ettei lista ole tuon pidempi, huono taas se, että siinä näyttää olevan paljon silikonia.

Sitten ostin Body Shopin Insta-blurin, koska joku kosmetiikkabloggari väitti sitä silikonittomaksi. Mitä se ei muuten ole. Hiukan jo ihmettelinkin, että miten mahtaa toimia... Tässä INCI:

Isododecane (Solvent), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Vinyldimethyl/Trimethylsiloxysilicate Stearyl Dimethicone Crosspolymer (Absorbent/Bulking Agent), Silica (Absorbent), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer (Viscosity Increasing Agent), Isononyl Isononanoate (Emollient/Skin Conditioner), Polymethyl Methacrylate (Emollient), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent - Emollient), Ethylene Brassylate (Masking Agent), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Laureth-4 (Emulsifier/Surfactant).

No, pitkästä listasta huolimatta positiivista E-vitamiini ja amarulaöljy  - ja:

  • "Reilun yhteisökaupan kautta namibialaisnaisten muodostamalta Eudafano Women’s Co-operative -osuuskunnalta tuotettua marulaöljyä, joka kosteuttaa, suojaa ja elvyttää ihoa. Kaupankäyntimme antaa osuuskunnan yli 5000 naiselle mahdollisuuden oikeudenmukaisiin tuloihin ja taloudelliseen itsenäisyyteen.
  • Antioksidanttista E-vitamiinia, joka pehmentää, hoitaa ja suojaa ihoa.
  • Huomaa myös, että tuotteen pakkaus on täysin kierrätettävä."

Aika tiukkaa tavaraa, sormen päällä hiukan voidetta allaolevassa kuvassa. Tässä tuotteessa ei ole väriaineita, kun taas Garnierin vastaavassa on rauta- ja titaniumoksideita. Tämä myös lupaa pitää meikin hyvin naamassa 12 h.




Niin, ja kyllähän se toimii, ainakin blurraa couperosaa iholtani, eka kuva "ennen" ja toinen "jälkeen".




Tasapuolisuuden vuoksi pitää esitellä lähipäivinä vielä kolmas vastaava tuote, josta itse asiassa tykkään eniten.

2 kommenttia:

  1. Ostin itseki itsekin tällaisen putilon tällä männä viikolla. Toistaiseksi olen kokeillut vain pari kertaa ja lopputulos on ollut ihan jees. Testailen vielä vähän, ennen kuin tiedän, mitä tästä lopulta ajattelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua vaan hiukan kauhistuttaa se silikonipastamainen kuorrutus naamassa. Löysin itse asiassa paremmankin tuotteen, postausta tulossa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!