perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 12. päivä

Oli sentään eilen yksi pikkujoulukin ennenkuin palajan Saarivaltioon takaisin. Oli Rotaryklubin glögijuhla, ei sen kummempi. Täytyy sanoa, että viime kerrasta kun olen nähnyt Tiernapojat, on tooooosi pitkä aika! Tonttuleikkien leikkimisestä vieläkin pidempi!


Mutta nyt siis joulukalenteriin eli postauksen varsinaiseen aiheeseen. Kuten kerroin, joulukalenterin pussukat roikkuvat nyöristä, jossa ovat kiinni pikkuruisilla, koristelluilla ja numeroiduilla pyykkipojilla. Koska en ole ripustanut tätä kalenteria minnekään, muutama pussukka pääsi irti ja laitoin ne hiukan randomisti takaisin kiinni.



Varmaan tästä syystä on nyt pukannut hajuvesiä, mitä kalenterin kokoaja ei varmaan ihan tarkoittanut peräjälkeen jaeltavaksi, mutta mitäs siitä.



Sieltä paljastui Issey Miyaken L'Eau d'Issey Florale, joka oon samaa kätevää kokoluokkaa kuin tuo Elie Saabin parfyymi, jonka sain aiemmin.

Kylläpä nyt tunnen itseni hemmotelluksi, ihana tuoksu! Fragrantica ssa sanotaan siitä seuraavaa (poimin mielestäni parhaimman kuvauksen kommenteista ja käännän sen vapaasti): "Ruusu, pioni ja mandariini ovat tietenkin tämän tuoksun ydin, mutta tuoksu on kuitenkin hyvin puhdas vesituoksu"

Suhtaudun pienellä varauksella niihin tuoksuihin, joissa ruusu polkee muut vivahteet jalkoihinsa, mutta tässä ei missään nimessä käy niin! Joku täsmensikin sen olevan nimenomaan pinkin ruusun tuoksu. Oletteko muuten huomanneet, että ruusun tuoksu ei ole mikään yleinen juttu, vaan eri väriset ruusut tuoksuvat hyvinkin erilaisilta? Tämä on yksi asia, mistä minun on pitänyt  jo pitkään tehdä oma postauksensa asiaa tutkailtuani.

Tämä on hyvin naisellinen, romanttinen ja herkkä tuoksu, todella ihana ja selkeästi  - ihan kuten Fragrantica sanoo  - siinä on myös valkoisia kukkia (gardenia, kielo...), vienoa puumaisuutta ja hiukan mausteisuutta ja sitrusta. Tuoksu, jota voisi käyttää vaikka hääpäivänään?

Mistähän tuokin ajatus putkahti mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!