lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulutunnelmia

Tänä jouluna on tavallista enemmän hyväntekeväisyysjuttuja, kun Rotaryklubin kautta olemme anoneet rahaa eri tahoille, mm. maahanmuuttajanaisten koulutukseen. Maanantaina menemme hyväntekeväisyyslounaalle Ivyyn, joka on tällä hetkellä Lontoon it-paikka näyttäytyä. Jos joku aikoo ko. paikassa käydä, kannattaa tehdä pöytävaraus ajoissa.



Minusta täällä näkyy aikaisempia jouluja enemmän kodittomia, vai kiinitänkö nyt vaan enemmän huomiota heihin? Varmaan kamalaa asua kadulla näin kosteassa maassa, vaikka ei se toki varmaan Suomessakaan ole helppoa. Täällä on nyt niin kosteaa, että tukka kähertyy kiharalle ja kotona pitää käyttää kosteudenpoistomasiinaa (kun taas Suomessa ilmankostuttimien kauppa käy...).

Olin joskus pidemmän aikaa Cornwallissa töissä, ja nämä Cornish pastyt jäivät herkkujen listalle, varsinkin se sipuli-juustoversio.




Jouluvalmisteluissa on edetty jo jonkin verran: Tulossa on iso joukko porukkaa ja "nuoriso-osastolle" laitettiin oma pöytä varsinaisen ruokapöydän jatkoksi. Ruoat on tilattu, mutta Waitrosella ei ollut kuulemma pari viikkoa sitten enää antaa delivery slot'ia, joten ne pitää hakea, kalkkuna pitää vielä ostaa, mutta luulisi tämän kokoisesta kaupungista sellaisen löytyvän, eikä sen tarvitse olla niin iso kuin viime vuonna. Se alkoi jo suorastaan viime vuonna tulla korvista ulos joulun jälkeen.



2 kommenttia:

  1. Ihana löytö tämä sinun blogisi. <3 Aikuisen naisen blogi, jossa on sopivasti kaikkea minua kiinnostavaa, kyllä mm.kosmetiikka ja paljon muuta kivaa. :)

    Löysin tänne ja tulin jäädäkseni.

    Ihanaa joulunaikaa toivottelee sinulle toinen aikuinen nainen Tiia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa tänne! Toivottavastipidät lukemastasi!

      Kiitos ja Ihanaa Joulunodotusta sinnekin!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!