keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Livbox joulukuu 2014

Tulihan se taas kuitenkin, pantu ilmeisestikin postiin viikonloppua vasten. Jouluisenpunaisessa sävyssä.



Paketin suurin boxi oli suklaatryffeleitä, jotka jo menivät heti kahvin kanssa :) Punainen pikkupurkki on Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touch -meikinpohjustusvoide, jota voi sekoittaa meikkivoiteeseenkin.

Nyt tuli pitkästä aikaa ripsivärikin, Rimmelin ScandalEyes Rockin'Curves Mascara. Hyvä, Rimmelin ripsari! Yleensä eivät ole huonoja ja jospa tämä pitäisi hyvin taivutetutkin ripset! Heh, näistä "särkyneen sydämen" muotoisen ripsiharjan sisältävistä ripsareista olenkin kirjoitellut jo blogissa aiemmin. Vaatii hiukan harjoittelua käyttää sitä.

Sitten taas tuoksunäyte, eli Marc Jacobsin Daisy Dream. Hyvähyvä sillekin!

Purkki rypyvoidetta, eli Vichyn Aqualia Thermal Rich, joka sekin sai kiitollisen vastaanoton. Kirjoittelin blogissa aiemmin siitä kevyemmästä versiosta.

Lopuksi mukana oli tuubi LV:n täyteläistä jalkavoidetta, joka myös tuli tarpeeseen.

Kaikenkaikkiaan parempi boxi kuin viime kuussa!

Ai niin, olihan siellä miehillekin jotakin, Enrique Iglesiasin uusi tuoksu nimeltä Adrenaline. Ei taida meillä tulla käytettyä kuitenkaan... Niin ja olihan siellä -10% alekortti elämyslahjat.fi -sivuille myös.


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti omani saapuu tänään

    VastaaPoista
  2. Minullekin tuli boxi tänään. :) Hiukan erilainen kyllä kuin sinulle! :D http://maikinkotona.blogspot.fi/2014/12/livbox-joulukuu-2014.html

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!