sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 21. päivä

Joulukalenterin pussukat ovat nyt iloisesti sekaisin, ja otan ne yksi kerrallaan summanmutikassa. Narutsydeemi on sikäli hankala, että kun en heti aluksi sitä seinälle ripustanut, se on hiukan takkuuntunut irtonaisten pyykkipoikien takia, joten katsoin parhaimmaksi irrottaa kaikki loput pussukat sisältöineen.



Tuli vaan mieleen, että josko tämänpäivän anti olisi ollut tarkoitettu jouluaatoksi, mutta yhtäkaikki se ilostuttaa yhtä hyvin tänään. Aloitimme aamumme muutenkin juustotarjottimella ja lasillisella kuohuviiniä, joten samaan dekadenttiin kastiin menee tämä Chanelin kynsilakka, joka on sävyltään kaunis Black Tulip.

Harmi kun juuri lakkasin kynteni tuolla Glossyboxissa olleella Butter Londonin lakalla! En viitsi heti ruveta vaihtamaan sävyä! Mutta huomenna...kynsilakka tapaa kynsissäni kulua nopeaan pois kärjistä, ihan kuin olisi konttien kulkenut :)

Menimme eilen dinnerille ranskalaisen stylistimme Alexin luo, ehdin juuri ja juuri napata kaupasta mukaani nipun neilikoita ja puutarhasta löytyi kimppuun vihreitä oksia. Ystävättäreni tuunaamassa kimppua joka vietiin koristeltuna shampanjapullon kanssa illan isännälle.

Oli ihan pakko ottaa kuva tästä blingbling-vesipullostakin! 




Muutamia kuvia eiliseltä illalta. Meitä oli sekalainen sakki palestiinalaisia, libanonilaisia, brittejä, amerikkalaisia jne. Yksi Saville Row'n räätäliliikkeen omistaja... :)  Legendaarinen paikka. Hauska ilta, hyvää ruokaa (alkupalaksi mm. oliiveja, chipsejä, juustokuutioita, pääruoaksi moussakaa ja shepherd's pieta, jälkkäriksi Île Flottante, jonka resepti on joskus julkaistu täälläkin). Kun en nyt löydä sitä ohjetta täältä, laitan linkin reseptiin tässä.









4 kommenttia:

  1. Teillä näyttää olleen mukava ilta maittavien ruokien ja iloisten ystävien kanssa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli, mutta että nuo ihmiset voivat vetää tupakkaa! Myös naiset! Täällä briteissä pidetään erittäin epäkohteliaana sisällä polttamista ja Suomessahan se on ihan nounou (sikäli mikäli olen oikein käsittänyt), mutta vaikka nämä eilen tupakoivat avoimen (niin, ks. kuva) ikkunan ääressä, niin silti savu otti minua kurkkuun ja ääni on jos mahdollista vieläkin enemmän painuksissa kuin eilen :(

      Poista
    2. Tosin paljon olen puhunutkin kiertäessäni yhteistyökumppaneiden tapaamisissa vieden joulutervehdykseksi Fazerin sinisiä suklaalevyjä.

      Poista
  2. Kivalta näyttää ja kaunis lakka myös.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!