torstai 4. joulukuuta 2014

Memebox Special #58: Beauty 911

Tällä boxilla oli niin hauska nimi: Beauty 911 (EU:ssa se olisi Kauneus 112, eli siis EU maitten yleinen hätänumero). Boxin numero on siis 58.



Boxissa olikin kuusi mielenkiintoista tuotetta ja kultainen lipuke, jolla saa kolmen taalan alennuksen seuraavasta boxista. Tutkaillaanpa, mitä boxi sisälsi...



Ylhäällä vasemmalla vihreävalkoisessa kartonkipakkauksessa Shara Sharan Bee Venom Tox Toner. Suihkutettava kasvovesi epäpuhtaalle iholle. Sisältää mehiläismyrkkyä, propolista, ja teepuuöljyä. Kontrolloi  ihon kiiltoa ja epäpuhtauksia. Täysikokoinen tuote.

Sen vieressä on Mise en Scenen Perfect Repair joka on myös täysikokoinen pullo. Tämä hiustuote on sekoitus argan-, camelia- (eli teensiemenöljyä), jojoba-, kookos-, oliivi-, aprikoosi- ja marulaöljyä, jota voi käyttää siloittamaan hiukset ennen tai/ja jälkeen muotoilun/föönauksen.

Lila pakkaus edellisen vieressä on Neogenin Miracle Lightening Eye Lifter (täysikokoinen), joka lupaa all-in-one -hoitoa kaikille silmänympärysihon ikääntymisen ongelmille. Tuote on roll-on pullossa, joka samalla hieroo silmänympärysihoa hellästi. Se sisältää adenosiinia, hyaluronihappoa ja niasiiniamidia. Samaa tuotetta voi käyttää myös suunympärysjuonteille. Kokeilin heti ja tämä on varmaan todellinen hitti meikin alla, tykkään, vaalensi ja tasoitti ihoa ja sen sävyä.

Alarivissä vasemmalla on Cheek Roomin Lip Balm no 05 Cherry Clover, hoitavuutensa ohella on myös huulikiilto. Täysikokoinen tuote, joka pehmentää huulet jojoba- ja oliiviöljyllä ja sheavoilla. Ihan ylettömän ihana peltipakkaus ja voide itsessään on kuin koru, tuoksuu kerrassaan lumoavalta! Maku on mieto. I-H-A-N-A voide! Täysikokoinen.



Sen vieressä on Vellan Blind Sun Stick Protector SPF50+. Puikkomainen, hieman lituska ja käsilaukkuun hyvin menevä ja ihon mattana pitävä aurinkosuoja, jota voi käyttää niin meikin alla kuin päälläkin.

Viimeisenä oikealla on Yadah Anti-T Spot Cream, myöskin täysikokoisena. Tämä voide tainnuttaa luonnonmukaisesti naamaan ilmetyvät näpyt (tätä juuri tarvitsenkin) kuivattamatta ja ärsyttämättä arkaakaan ihoa. Siinä on kaktusta, vihreää teetä, aloe veraa, rosmariinia ja salviaa ja se on vegaaninen ja valmistettu ilman parabeeneja, sulfaatteja, mineraaliöljyä, bentsofenonia, eläinperäisiä aineita ja keinotekoisia väriaineita. Tuoksu on miellyttävän mieto.

Olen kyllä jälleen ihan tyytyväinen boxiini! Mitä piditte kiinnostavimpana tuotteena?



10 kommenttia:

  1. Kiinnostavin on Neogen Miracle Lighting Eye Lifter.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin aika hyvä. Siinä oli muuten kirjoitusvirhe, se on lightENing, ei lighting, ei pitäisi chattailla samaan aikaan FB:ssä kun kirjoittaa :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Noissa boxeissa on valinnanvaraa, ja hintakin posteineen pyörii parinkymmenen euron molemmin puolin. Välillä on tarjouksia tilata Memebox ilman postikuluja, jolloin kalliimatkin boxit ovat alle parikymppiä euroina.

      Poista
  3. Tekee kyllä niin mieli kokeilla Memeboxia! Tuleeko näissä tulleja maksettavaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt kaksi boxia saanut, kumpikin posteineen 28 taalaa, ilman posteja 23, eikä kumpikaan ole jäänyt tulliin.

      Poista
    2. Niin ja saahan noista paljousalennustakin, eivätkä kaikki boxit tule kerralla. Omasi voit valita ja tilata täältä: http://us.memebox.com/memebox-global

      Poista
  4. This box looks so interesting! I would really like to try the Shara Shara toner! ^^

    http://www.ai-no-storia.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I'm testing it tonight and can tell you tomorrow, how it kept my face matte (or if it didn't...)!

      It is Finland's Independence Day and going for a dinner party soon... :)

      Poista
    2. Teti H. yes, I would recommend it!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!