perjantai 17. heinäkuuta 2015

Pienimuotoista shoppailua

Kävin tässä jokin aika takaperin Sokoksen alelaareilla, ja täytyy teillekin suositella näitä ostoksia.


Erinomaisia meikinpoistoliinoja, merkki Fresh'n Soft, 1,50 euroa per 20 kpl. Näitä piti käydä ostamassa lisää, kun olin kerran kokeillut. Poistavat meikit hyvin naamasta!


KC Professionalsin Color Mask 40 ml, matkakoko, eri värejä 3,90 euroa. Tekee hiuksista todella kiiltävät ja sileät ja vahvistaa väriä.


Joskus tarvitaan pikamanikyyri, eikä käsivoide ihan riitä kuiville käsille ja kynsinauhoille (ja kynsille). Nyt oli tarjolla tällaisia pehmittäviä käsineitä, jotka toimivat hyvin. Hinta 2,75 / pari. Nämä kokeilemani ovat mallia "liftaava". Merkki Iroha Nature.

Donna Karanin (DKNY) Pure-tuoksuja parilla kympillä per pullo. Luontaisia tuoksuaineita sisältävät parfyymit houkuttivat, ja sorruin ostamaan Vanilla Dropin, joka sisältää ugandalaista vaniljaa, Turkinn ruusu-ottoa, freesiaa, lootusta, jasmiinia jne.  Taidan sortua vielä tuohon ruusuunkin. Kolmas tuoksuvaihtoehto on verbena.



5 kommenttia:

  1. Mulla käytössä noita samoja meikinpoistoliinoja ja tääl ne ovat maksaneet sekatavarakaupas 1e/pkt

    VastaaPoista
  2. Saiturinpörssi ja ok käyn katsoon sähköpostin

    VastaaPoista
  3. Pitääpä itsekin ostaa noita liinoja, kun näen. Joskus Anttilassakin olen niitä bongannut, mutta ehkä hieman halpa ulkoasu ei ole houkuttanut ostamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kandee ostaa! Eekku vasta olikin niitä halvalla bongannut, valitettavasti Saiturinpörssi ei ole sellainen liike, joita olisi lähimaaastossa, eikä Anttilaakaan.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!