keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Sampar (forever)

Jos nyt sitten olen johonkin kosmetiikkasarjaan tykästynyt ihan loputtomasti, niin se on Sampar. Tylsäntyntuinen nimi, kylläkin, mutta makunsa kullakin.


Aiemmin kirjoittelinkin jo yhdestä tuotteesta, mutta tässä sitten toinen, eli Glamour Shot. Kyseessä on siis CC-voiteen tapainen läpinäkyvä meikkivoide, mutta kuten Lumenen CC-primerin kanssa (ks. aiempi postaus), pidän tätä hyvänä primerinä. Molemmat uppoavat hyvin ihoon, tasoittavat sen väriä ja pitävät hyvin kiillon poissa.

Tämä voide on parabeeniton ja se, mikö siinä on erikoista, se ei ole voidemaisten meikkipojien kanssa sopiva. Käytä siis tarvittaessa puuterimaista meikkipohjustusta. Hyvin se kyllä siloittaa ihoa, eikä ole mitään silikonitahnaa, jota inhoan.

INCI:

HQA microlens, new generation soft focus, reduces the appearance of pores, smoothes and mattifies the skin. 
Oat extract provides an optimal and immediate lifting effect. 

Encapsulated hyaluronic acid improves skin density and fills in wrinkles for a long-term effect. 

Urban Advance Complex, a powerful alliance of 3 active ingredients (shea butter serum, mint endorphin and probiotic sugar), acts as an anti-oxidant shield, neutralizing any cutaneous imbalances linked to pollution, strengthens the skin’s natural defenses and shocks the skin back to life on a cellular level.


Liftauksesta en osaa sanoa mitään radikaalia, mutta hyaluronihappo tuntuu kosteuttavalta ja iho kyllä pysyy mattana, suosittelen! Probioottinen sokeri on hyvä idea ihovoiteessa, pitääkin kirjoitella aiheesta lähitulevaisuudessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!