keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kiirettä pitää

Olen yleensä päivittänyt blogia liki päivittäin, mutta nyt on ollut töitten kanssa sellaista haipakkaa, että oksat pois. Huomenna pitäisi lähteä parin tunnin kokousta varten päiväiseltään Müncheniin, ja että inhoan tällaista. Ei sitten millään sopinut kokous kotoa käsin Webexillä tai Skypellä. Noh, lasku menee kutsuneelle taholle koko hommasta ja reissun myötä pilaantuneesta työpäivästä.

Näissä reissuissa on pieni ongelmakin, eli miten saapua kokoukseen freesin näköisenä suoraan lennolta, jos reissu alkaa ennen kello kahta yöllä ja kokous on klo 11 seuraavana päivänä. Nyt siis olen Turussa ja joudun matkustamaan monen mutkan kautta, Lontoosta olisi ollut huomattavasti helpompi matkustaa päiväseltään, mutta tämä reissu tuli hiukan lyhyellä varoitusajalla.

Nyt voi ainakin kiitellä yhden Lumenen tuotteen, eli CC Color Correcting & Blurring Primerin tehoa MACin Pro Longwear -meikkivoiteen alla.



Nyt en muista, onko tämä tullut jostain beauty boxista, vai olenko hairahtunut ostamaan sen, mutta olipa siinä tapauksessa harvinaisen hyvä hairahdus. Minä en niinkään ole fanittanut Lumenen tuotteita, paitsi sitä yhtä huultenrajauskynää, jonka koostumus ja sävy sittemmin vaihdettiin. Joskin uusi versiokin on ihan OK, vanha Vanamo oli kuitenkin parempi.

Minulla on edelleen, ihon ohenemisesta ja kuivumisesta huolimatta helposti kiiltelevä naama, vaikka sitten mitä meikkiä käyttäisi. Tämä primer ei nyt mielestäni blurraa yhtään sen paremmin kuin joku muukaan, mutta tykkään siitä, että se leviää miellyttävästi iholle ohuena kerroksena. Jotkut muuta vastaavat on ovat melkoista silikonikittiä. Puuteriakaan en haluaisi läjätä naamalleni ainakaan nyt kesäaikaan hirveästi, joten kaikki tällainen ohut kerrostelu on hyvä.

Onko joku muukin ihastunut tähän primeriin?


1 kommentti:

  1. Juu, tuo on ihan eri voide. Niilläkö on melkein kaksi samaista tuotetta? Mutta sun tuotteessa onkin sävy. Minun ihoni on kuiva, mutta ilmeisesti juuri meikki saa sen välillä kiiltelemään. Ihan mattaa kokopäivän meikkiä en odotakaan saavuttavaani ja lievä kiiltohan on in. Mutta jos se menee överiksi, se on suttainen! Sinun työssäsi on kyllä haastetta, jos pitää näyttää freesiltä ja matkan jälkeenhän sitä aina on vähän suihkun tarpeessa:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!