perjantai 2. elokuuta 2019

It Cosmetics Je ne sais quoi

"Je ne sais quoi" tarkoittaa jotakin sanoinkuvaamattoman ihanaa. Sitä lienee myös tämä It Cosmeticsin poskipuna. uutta tässä on se, että kakku pannussa on liukuvärinen, eli toisessa päässä on vaaleampi korostusväri ja toisessa päässä intensiivisempi puna. Poskilla tämä näyttää erityisen luonnolliselta, joten oli kyllä hyvä ostos. Alan minäkin ensipettymysten jälkeen (ks. edellinen postaus) lämmetä merkille.






Peilikirkas muovipakkaus on hieman halvan oloinen, ja siitä on heijastavuuden takia hankala ottaa hyvää kuvaa. Kuvasin ikkunalaudalla, Irlannissahan minulla ei ole oikein kunnon kuvauspaikkaa...

It Cosmetics Ombré Radiance Blush on talkiton, ja sisältää peptidejä, silkkiä ja kollageenia. Se myös pysyy hyvin poskilla ja on vedenkestävä, mitä ei voinut sanoa niinkään suuresti rakastamastani Tarten poskipunasta, jonka pudotin ja hajotin Dublinissa. Tarten puna jotenkin tuntui haihtuvan pskiltani päivän kuluessa.

Tätä It Cosmeticsin punaa on saatavilla kolmea eri sävyä, löydät ne täältä.

1 kommentti:

  1. No joo ei näiden sunkaan kokemusten perusteella yhtään herännyt into tätä merkkiä kohtaan.. Vaikka poskipuna tosin näyttää kivalta :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!