torstai 1. elokuuta 2019

It Cosmetics Superhero

Kahden kokeilemani It Cosmeticsin tuotteen jälkeen innostus sarjaan on jäänyt aika pieneksi, etten sanoisi olemattomaksi. Aiemmat postaukset löytyvät täältä ja täältä. Molemmat olivat paksuja, vahamaisen rasvaisen oloisia ja jäivät ikävästi lillumaan ihon pinnalle paeten juonteisiin alta aikayksikön.

Nyt rohkaistuin tekemään Bootsilta pari ostosta, joista tuli kylkiäisinä mm. tämä minikokoinen Superhero-maskara, joka sitten yllättikin positiivisesti.
Ripsiväri lupaa antaa ripsille pituutta ja volyymia, sekä jättää ne joustaviksi. Sen myös luvataan hoitavan niitä sisältämiensä biotiinin, peptidien ja proteiinien voimalla. Polymeerit taivuttavat ripsiä ja kollageeni saa ne näyttämään tuuheammilta. Siinä on myös glyseriiniä ja hyviä öljyjä (oliivi-, avokado- ja jojobaöljyä - viimeisin on ehkä kuitenkin enemmänkin vaha), jotka hoitavat herkästi katkeilevia ja kuivia ripsiä. Peltokorteuutteen vaikutuksista ulkoisesti kuolleessa solukossa, kuten hiuksissa ja ripsissä voidaan olla montaa mieltä, mutta sitäkin tässä valmisteessa on.


Harja on pitkä ja suhteellisen solakka, joten sillä saa jo kerrostamattakin aikaan ihan kivan näköiset räpsyttimet. Vai mitä mieltä olette?

It Cosmeticsin tuotteita taitaa Suomessa myydä Kicks.

1 kommentti:

  1. Mulla tää superhero mascara on aivan luottoripsiväri! Tykkään aivan valtavasti <3

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!