tiistai 13. elokuuta 2019

Finnairin ostoksia

Tai oikeastaan ostos. Vältän tällä kotimaisella firmalla matkustamista, sillä tämä firma ei maksa säännösten mukaisia maksuja myöhästymisistä tms. Esimerkiksi Herra D:n piti tulla Irlantiin muutama viikko sitten perjantaiaamuna, ja piti aloittaa kiva viikonloppu siellä, mutta ko. Herra saapuikin sitten vasta perjantai-iltana, joten koko lomapäivä meni pipariksi. Normaalisti lentofirma olisi korvannut yli kolmen tunnin myöhästymisestä 400 euroa plus kulut, mutta kieltäytyivät. Ihan vaan sivuohuomautus: Esim. SAS maksaa heti ja mukisematta.

Mutta asiaan. Ostin siis Kiehl'sin Ultra Facian Creamin, jota on paljon kehuttu. Voiteita menee aina.


Voide sisältää "glasiaalisia glykoproteiineja" ja skvalaania.


Olisi kiva, jos joskus näitten ihmeellisten mikro-organismien toiminta selostettaisiin kehumista vastaavaksi. En ihan ymmärrä.

Valmistajan sivuilta ei näytä INCI-listaa pystyvän kopioimaan, mutta parin viikon käyttöarvio on kuitenkin positiivinen. Voide itsessään on valkoista ja levittyy kasvoille seeruminomaisena ohuehkona kerroksena, joka todellakin tuntuu kosteuttavan.

Onko joku muukin kokeillut?

2 kommenttia:

 1. Millainen yleismielikuva sinulla on Kiehl'sistä noin kosmetiikan ainesosien ja lääkealan ammattilaisena?

  Minulle se on mysteeri. Kiehl'sistä jää mielikuva, että ihan kuin se ei oikein itsekään tietäisi, mitä se on ja on siksi olevinaan vähän kaikkea "hyvistä". :) Olen merkin tuotteiden incejä tutkaillut ja monia tuotteita kokeillutkin, mutta jotenkin en oikein pääse jyvälle tuotteiden laadusta. Silikoneja on todella monissa tuotteissa ihan kärkikaartissa ja muutenkin formulointi on toisinaan vähän vanhanaikaista.

  Kiva kuitenkin, että tuo mainitsemasi tuote toimii! :) Eikös tuota samaa voidetta ole myös pullossa ja jopa todella suuressa pullokoossa? Voin muistaa väärinkin.

  Finnair on muuten usein lööpeissä noista myöhästymismaksuistaan, joita se ei maksa. Törkeää lain kiertämistä, jos minulta kysytään. Kuluttajaviranomaisen pitäisi laittaa muutaman miljoonan uhkasakko, jos se sitten tehoaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ainakin se auringonkukkahiusnaamio on todella hyvä, kampaajanikin ovat ihmetelleet monasti, että mitä hiustuotteita oikein käytän, kun hius on niin kiiltävä ja terveen näköinen (vaaleat raidat). Laitan tarkempaa mielipidettä muusta, kunhan ehdin!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!