keskiviikko 21. elokuuta 2019

Lancôme Définicils - klassikkoripsari

Turussa oli aika lämmintä ja valitettavasti sain huomata, että hikoillessa vastikään hankkimani Too Facedin ripsiväri tuhrusti aika mojovasti yläluomiin. Sieltä sitä olikin aika vaikeaa päivän mittaan saada pois. No onhan minulla raskaat yläluomet, mutta silti. Paluumatkalla oli SAS:illa tarjolla tällainen trio Lancômen Définicils -ripsivärejä, ja käytin tilaisuutta hyväkseni.
Hintaa näille kolmelle ripsarille tuli noin 56 EUR. Selvää säästöähän se, koska Suomessa hinta näkyy olevan noin 33 EUR per putkilo, ja näinollen kolmen hinnaksi tulisi 99 EUR (ihan vaan sivuhuomautuksena, ko. ripsari on nyt Stockalla tarjouksessa 26 EUR).

Näitä monipakkauksia on ollut useammallakin lentofirmalla valikoimissa viime vuosina. Ihan vaan muuten tässä välihuomautuksena, SAS aikoo lopettaa "tax-free" -myynnin koneissaan lokakuun aikana, mikä on harmi, sillä viime hetken tuliaiset pitää sitten ostaa viimeistään kentältä lähtiessä.

Kuvakaappaus SAS:in nettisivuilta, klikkaa suuremmaksi.

Ripsivärinä Définicils on jo todellinen klassikko, muistan omistaneeni muutamia hamassa nuoruudessani, ja sittemmin koko ripsari on jäänyt hiukan unholaan. Harja on kapea, ja sitä on kaltaiseni tumpulankin helppo käyttää, joten jälkikin on siistiä. Harja erottelee myös hyvin ja siinä on kuituja, jotka antavat ripsille maltillisen pidennyksen. Jälki on aika luonnollista, kuten kuvasta näkyy, eikä ripsiväri ole taipuvainen paakkuuntumaan kerrostettaessakaan.

Oletko sinä koskaan kokeillut tätä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!