keskiviikko 28. elokuuta 2019

Tilaus Jolselle

Olen aiemminkin sanonut, että en ole mitenkään innostunut korealaisesta kosmetiikasta, joskin sieltäkin jotakin toimivia juttuja löytää.

Tein tilausta Jolselle, ja sieltä lähti ostoskoriin pari hyvää silmienrajauskynää.  Itse asiassa näitä Etude Housen Super Slim Proof Gel Pencil Linereita saa edullisesti myös eBaysta, ja värivalikoima on parempi kuin nopean varastokierron Jolsessa.

Nämä ovat ns. automaattikyniä, joissa on kapea kärki, eivät vaadi teroittamista, pigmentti on hyvä ja pysyvyys aivan loistava, eivät tuhrusta.
Kuvassa vahvasti suurennettuna luumu ja suklaanruskea. Valikoimissa on myös vaaleampi ruskea, joka saattaa sopia vaalealle pohjoismaiselle paremmin, kuin kovat tummat sävyt.

*****
Varsinainen syy Jolsen tilaukseen oli Holika Holikan 3 Seconds Starter. Minulla on taas kuivia kohtia silmien alla, ja tämä on siihen auttanut suhteellisen hyvin. Kosteutusvaikutuksiltaan tosin tämän peittoaa mennen tullen täälläkin aiemmin esittelemäni Vichyn seerumi, jonka saantikin on huomattavasti helpompaa, kunhan tsekkaa lähimmät apteekit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!