perjantai 30. elokuuta 2019

Absolution Creative Apothecary

Jostakin on tiensä löytänyt kosmetiikkavarastooni Absolution La Solution + Controle Balancing / Purifying Booster Serum.

Tämä ranskalainen, Greenlifen ecocertin omaava tuote on hajustamaton, ja rusehtava värikin tulee tuoksun tavoin vain käytetyistä raaka-aineista.Serumin päätarkoitus on kontrolloida ihon öljyisyytttä ja estää epäpuhtauksia, joita minlla vielä tässäkin iässä joskus tuppaa olemaan.  Ihon se pitääkin suhteellisen hyvin mattana, ja sopii hyvin tässä mielessä meikin alle, muusta en sitten osaa sanoa. Meikki siihen tarraa hyvin, sillä se jättää ihon pinnan hiukan tahmeahkoksi.

Tehoaineinaan seerumi sisältää seuraavia aineita, ja on 99,31%:sti luonnollisista aineista valmistettu.

- propolis: puhdistaa ihoa ja auttaa solujen uusiutumisessa
- tepescohuite-uute, mayojen "ihon puu", jossa on paljon tanniineja ja anti-radikaalisia bioflavonoideja, edesauttaa ihon uudistumista ja paranemista
- crajiru, Amazonian alueen pusikkomainen kasvi, jota paikalliset käyttävät näppyjen hoitoon ja ihoa suojaamaan, auttaa ihon epäpuhtauksien hoitamisessa
- sinkki rauhoittaa ja parantaa iho-ongelmia, estää vapaita radikaaleja ja bakteerien kasvua

Lisäksi seerumissa on salvian- ja rosmariininkukkavettä, lakritsinjuurta, kuparia (joka onkin hittijuttu iho-ongelmissa nykyään, lue lisää täältä), makadamiaöljyä, seetrin, litsin ja myrrhan eteeerisiä öljyjä, jotka tosin eivät paljoakaan tuotteessa tuoksu.

Soveltuu hyvin seka- , epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!