maanantai 23. maaliskuuta 2020

Ateriapalvelu kotiin (Turun seudulla).

Nyt kun teen kotona Suomessa hommia, niin ajattelin tilata lounasruoat kotiin. Sopivasti sattuikin eteläafrikkalainen kokkituttavani JJ de Nier tarjoamaan lounasta kotiinkuljetuksella. Hinta on vain kympin per päivä ja samaan hintaan siis kuljetus Turun alueella.

Tarjous sisältää kaksi pientä lounassalaattia, pääruoan ja pienen jälkiruoan, ja minä olen elänyt tällä setillä hyvin koko päivän. Lounaaksi söin pääruoan ja illemmalla ne kaksi salaattia ja jäkkärin. Tässä ruokalista:


Tässä vielä tämänpäiväisen siitakesienikastikkeessa tarjotun kanafileen kuva:


Ruoka oli herkullista, ja mielestäni todella hyvä vastine sille kympille! Jos joku nyt innostui asiasta, tilaukset voi tehdä meilillä osoitteeseen: info@jjdenierfood.com tai Facebookin kautta J. J. de Nier Food Experience. Nettisivut löytyvät täältä.

Herralla on muutenkin pitopalvelu, eli mihin tilaisuuteen tahansa voi tilailla ammattitaidolla valmistettua ruokaa, tai jopa kokin kotiin. Drop off -lounasta kuljetetaan ilmaiseksi alueelle Merimasku, Turku, Naantali, Kaarina, Lieto ja Raisio.

PS: Joskus vuosia sitten häneen tutustuessani piti oikein kysyä, että mistä tuo JJ on lyhenne. Niin, se tulee nimistä Jan Joost.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä vaikuttaa! Nam. Ja melkein kaikki gluteenitonta! Tilaisin, jos olisin vähän lähempänä Turkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No harmi kun et ole lähellä Turkua! on nimittäin herkullista tuo hänen ruokansa. Hän myös ottaa hyvin huomioon ihmisten toiveet, joita minullakin on ruokani suhteen. Kätevä palvelu.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!