keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Seerumia silmänalusille

Kasvojen iholle markkinoidaan kerrostettaviksi kaikenlaisia tuotteita kasvovesistä lähtien, mutta havemmin niitä on mainostettu erityisesti silmänympärysiholle  - ellei sitten pelkästään voiteista puhu. Törmäsin kuitenkin tällaiseen silmänympärysseerumiin, ja koska tässä iässä silmänympärykset rapistuvat äkkiä, päätin kokeilla (asiaan vaikutti myöskin toki se, että Bootsilla oli kampanja, jossa sai kolme Vichyn tuotetta kahden hinnalla).


Vichy Minéral 89 Eyes on tuoksuton geeli, joka sisältää mm. hyaluronihappoa, glyseriiniä, sheavoita, kofeiinia, adenosiinia ja chlorellaa. Adenosiini on hyvä ryppyjä vastaan ja samaa tekee antioksidanttinen chlorella-leväuute. INCI-lista on kaikenkaikkiaan ilahduttavan lyhyt.

Ihan sellaisenaan tämä ei (tämänikäiselle ja kuivista silmänalusista kärsivälle) käy, vaan menee aamuin illoin silmänympärysvoiteen alla. Kosteuttaakin oikein mukavasti!

Vaikka Vichyn tuotteet eivät superkalliita olekaan, huomasin tätä postausta naputellessani, että Yliopiston apteekissa on nyt keskiviikosta sunnuntaihin Uniikkipäivät, jolloin kantiskortilla saa kosmetiikasta (ja ravintolisistä) -20%. Kannattaa käydä kurkkaamassa, siellä on myös Vichy valikoimissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!