tiistai 24. maaliskuuta 2020

Carita

Ranskalainen Carita on vuonna 1951 perustettu kosmetiikkamerkki. Hieman oudompi suomalaisille, sillä merkkiä ei oikein tahdo saata muualta kuin  - niin, Ranskasta. Nyt huomasin sitä myynnissä Skincityllä.
Kuva: carita.com
Ajattelin tuossa talvella ostoksia tehdessäni hankkia tuubillisen pigmenttiä, jolla voisi sitten värjätä yhden hutiostetun meikkivoiteen vaaleammaksi, mutta toisinpa kävi....


Niin, tämä on todellakin tuubissa hyvin ohuessa "liemessä" olevaa pigmenttiä. Tämä sävy oli 01, jota epäilen vaaleimmaksi. Näytti kyllä aika tummalta vaaleankalpean ranteeni vielä kalvakammalla sisäpuolella. Tätä onkin näemmä myytävänä vain kahta sävyä.Hieman oli huono kuvausvalo, mutta siihen se levittyi tasaiseksi kerrokseksi ja helposti. Tosin eihän sitä näin pitäisi käyttää edes!

Se saakin olla hiukan tummempaa, antaapa sitten kasvoille jotakin pientä päivettynyttä eloa. Sitä myös käytetään joko kasvovoiteeseen tai seerumiin sekoitettuna, ja peittävyyttä voi annostella ihan itse. Joka tapauksessa puhutaan pisaroista, joita on aika helppo annostella tuubissa olevan pitkän nokan ansioista.

Mukava kesätuote, kesällä kun ei muutenkaan halua näyttää kovin pakkeloidulta ja meikki vaatii kuulaampaa pohjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!