sunnuntai 30. elokuuta 2020

Fillerina

Tätä postausta on nyt haudottu niin pitkään, että lienee parasta pullauttaa se ulos. Kyse on siis ryppyjentäyttötuote(sarja) Fillerinasta, joka osui silmiin Raision Myllyn apteekissa.

Mainoslauseita ko. tuotteen nettisivuilta:

Mikä tekee Fillerinasta® erilaisen?

Fillerinan® ainutlaatuinen ominaisuus on se, että tuotteet sisältävät kuudesta yhdeksään eri kokoista hyaluronihappomolekyyliä. Eri kokoiset ja painoiset hyaluronihappomolekyylit varmistavat sen, että suurempi määrä hyaluronihappoja imeytyy ihon syvimpiin kerroksiin sekä dermiksessä että epidermiksessä, jossa ne sitovat itseensä vettä.
Tuloksena on huomattavasti täyteläisempi iho ja silenneet juonteet, joita on aikaisemmin ollut vaikea häivyttää ilman pistoksia.
Fillerina® auttaa siten aktiivisesti ehkäisemään tiettyjä ihon ikääntymisen merkkejä, jotka me kaikki tunnemme
- nimittäin juonteet, sekä poskipäiden ja huulten täyteläisyyden häviäminen.

Erikokoisia hyaluronihappomolekyylejä, se kuulostaa jo hyvältä. Toisekseen silmäni osuivat tähän:

Patentti ei siis koske tuotetta itseään, vaan ymmärsin, että se on irrallinen annostelunokka, joka tässä ostamassani tuotteessa (Eye and Lip Contour Cream) oli tötterön mallinen, läpinäkyvä muovinokka (se jäin nyt Dubliniin, eli kuvaa siitä ei löydy). Itse ne kokenut sitä mitenkään käytännölliseksi, joten käyttämättähän se jäi.
Voide on aika paksua, ei ylenpalttisen rasvaista ja imeytyy ihoon aika hyvin, eli kosteuttaa kyllä. Ohjeistuksessa neuvotaan juomaan paljon vettä, mikä ei ole huono idea ilman voidettakaan.

En nyt kuitenkaan sanoisi, että tämä mitään ihmeitäkään tekee, muuta kuin laihentaa lompakkoa. Halvemmallakin varmaan saa aikaan saman efektin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!